5+1 ρετρό racing video games που μας έκαναν να… μένουμε σπίτι (+videos)

Ας δούμε συνολικά έξι racing video games από τα παλιά, που μας έκαναν να μένουμε σπίτι και να μην θέλουμε να βγούμε από αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όσοι σήμερα είμαστε σε ηλικία 40 ετών (ή εκεί γύρω τέλος πάντων) είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με μερικά racing video games τα οποία έγραψαν ιστορία και αποτέλεσαν τον… βορρά της πυξίδας των δημιουργών επόμενης γενιάς. Σίγουρα τα γραφικά τους δεν έφταναν σε καμία περίπτωση αυτά των σημερινών video games, ενώ το ίδιο ισχύει και για το gameplay τους. Θα πρέπει όμως να συμφωνήσουμε πως ήταν εθιστικά!

Πιο κάτω λοιπόν θα παρουσιάσω τα πέντε παιχνίδια από την παιδική μου ηλικία (και ακόμη ένα πιο σύγχρονο), τα οποία με καθήλωναν εμπρός στην οθόνη.

Pole Position
Τι να γράψω για αυτό το παιχνίδι. Με έμαθε καταρχήν την πίστα Fuji Speedway και αυτό τα λέει όλα. Τα γραφικά ήταν… παιδικά και ο ήχος μάλλον ενοχλητικός με τα σημερινά δεδομένα. Τότε όμως όλα φαίνονταν όμορφα στα παιδικά μου μάτια. Οι προσπεράσεις σου έδιναν ένα υπέροχο συναίσθημα, όπως και το να βλέπεις το όνομά σου πρώτο την κατάταξη στο τέλος του αγώνα. Μπόνους το ότι είχε qualifying αλλά και πινακίδες με διαφημίσεις στις οποίες αχνοφαίνονταν τα λογότυπα Martini, Champion, Pepsi, Marlboro (ναι, διαφήμιση τσιγάρων σε ηλεκτρονικό παιχνίδι…) κλπ.

 

Outrun
Εμβληματικό παιχνίδι. Εδώ τα γραφικά ήταν σίγουρα βελτιωμένα σε σχέση με το Pole Position. Το παιχνίδι αυτό με έκανε να ταξιδεύω. Ανοικτή Ferrari Testarossa, ξανθιά στο κάθισμα του συνοδηγού και βόλτα με το γκάζι στο “πάτωμα”! Οι συνθήκες μεταβάλλονταν και στους δρόμους του μπορούσες να τα βάλεις με VW Beetle, BMW E30 Convertible, Porsche 911, νταλίκες, Pickup κλπ. Υπήρχε μουσική να συνοδεύει τις προσπάθειές σου, ενώ τα εφέ ήταν αρκετά για να σε βάλουν στο κλίμα.

Test Drive
Εδώ τα πράγματα σοβάρεψαν. Υπεύθυνη για αυτό η Accolade με το Test Drive. Η εισαγωγή ήταν υπέροχη, καθώς μία Porsche 911 Turbo εμφανιζόταν στην οθόνη σου, ο οδηγός της άνοιγε το παράθυρο, σε κοιτούσε και έφευγε… τάπα! Η συνέχεια ακόμη καλύτερη. Διάλεγες αυτοκίνητο με επιλογές όπως Lamborghini Countach, Lotus Esprit Turbo, Porsche 911 Turbo, Ferrari Testarossa και Chevrolet Corvette. Κάτω από κάθε αυτοκίνητο υπήρχαν τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το gameplay ήταν μέτριο έως κακό. Το μόνο που έπρεπε να κάνεις είναι να προσπερνάς αυτοκίνητα, προσέχοντας να μην τρακάρεις και αποφεύγοντας την αστυνομία. Στα bonus ότι οδηγούσες από το εσωτερικό του αυτοκίνητου (το οποίο άλλαζε ανάλογα το αυτοκίνητο), ενώ είχε και εσωτερικό καθρέφτη! Μεγαλεία για την εποχή.

Carmageddon
Εδώ τα πράγματα ήταν λίγο βίαια καθώς έπρεπε με το αυτοκίνητό σου να καταστρέψεις ότι κινείται. Τα γραφικά ήταν καλύτερα από αυτά των προαναφερθέντων παιχνιδιών, το ίδιο και το gameplay. Αμφιλεγόμενο παιχνίδι, το οποίο πάντως είχε ενδιαφέρον, καθώς προσέγγιζε διαφορετικά τους αγώνες με αυτοκίνητα.

Sega Rally
Τι να πούμε τώρα για αυτό το racing game! Μετέφερε την κόντρα ανάμεσα σε Toyota Celica και Lancia Delta από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, στην οθόνη μας. Τα γραφικά ήταν εξαιρετικά για την εποχή, ενώ το ίδιο ίσχυε και για το game play. Ακόμη ακούω την φωνή του συνοδηγού να μου φωνάζει “Very Long Easy Left”…

Gran Turismo
Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο τίτλος εξάλλου είναι γνωστός και στους νεότερους. Ο ρεαλισμός μπήκε για τα καλά στα video games, το ίδιο και οι μάρκες με τα μοντέλα τους αλλά και οι πίστες ανά τον πλανήτη. Εξαιρετικό παιχνίδι που έγραψε και γράφει φυσικά ιστορία, με τα γραφικά του παιχνιδιού πλέον να έχουν φτάσει σε απίστευτο επίπεδο! Πιο κάτω ας θυμηθούμε το πρώτο Gran Turismo.

BONUS: Κάντε κλικ εδώ και παίξτε το Turbo Outrun

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr