Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που “εξαφάνιζε” smart

Η εγκληματική οργάνωση δρούσε σε περιοχές των νοτίων προαστίων και η Ελληνική Αστυνομία προχωρά στη δημοσίευση στοιχείων και προσώπων τους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλοπές Smart

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με μία εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων smart σε περιοχές των νοτίων προαστίων. Οι δράστες είχαν συλληφθεί από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τώρα η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση των στοιχείων τους.

Πρόκειται για τους ΓΟΥΡΝΑ Μιχαήλ του Δημητρίου και της Ιωάννας-Δανάης (αριστερά), γεννηθέντα την 1-6-2002 στο Μαρούσι Αττικής και ΠΕΤΣΙΝΗ Κωνσταντίνο του Αθανασίου και της Λεωνίτσας (δεξιά), γεννηθέντα την 23-5-2000 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.