Απλές συμβουλές για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και στις διακοπές

Ας δούμε πως μπορούμε να μειώσουμε τη μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου μας και το κόστος καυσίμου, με μερικές απλές συμβουλές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
katanalosi kafsimoy

Είναι το διάστημα αυτό που φεύγουμε για διακοπές (ελπίζουμε όλοι να μπορέσουμε να ξεφύγουμε έστω και μερικές ημέρες από την ρουτίνα μας) και καλό είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ώστε να ταξιδέψουμε με ασφάλεια αλλά και οικονομικά.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές απλές συμβουλές, οι οποίες θα μειώσουν την μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου και το κόστος μετακίνησής σας με αυτό.

Πάμε λοιπόν να τις δούμε αναλυτικά:
• Επιλέξτε διαδροµές χωρίς κίνηση, κάντε συνδυαστικά δροµολόγια. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές πλοήγησης και δείτε τις εναλλακτικές διαδρομές που σας προτείνουν. Αν έχετε να πάτε σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς την ίδια μέρα, αφήστε την εφαρμογή να δημιουργήσει το δρομολόγιο (επιλέξτε “οικονομικότερη διαδρομή”).
• Μην αφήνετε τον κινητήρα να δουλεύει στο ρελαντί επειδή… πετάγεστε κάπου για να αγοράσετε κάτι και δεν θέλετε να ζεσταθεί η καμπίνα. Κάνει κακό στο περιβάλλον και στην τσέπη σας. Αν ταξιδεύετε με πλοίο, περιμένετε τελευταία στιγμή για να εκκινήσετε το μοτέρ του αυτοκινήτου σας.
• Οδηγείστε ομαλά και προνοητικά. Οι έντονες επιταχύνσεις αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμου. Το ίδιο ισχύει και για τις έντονες επιβραδύνσεις όμως, καθώς μετά χρειαζόμαστε ενέργεια για να ανακτήσουμε τον ρυθμό μας.
• Η οδήγηση σε ψηλές ταχύτητες αυξάνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Ακολουθήστε τα όρια ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο (και όχι μόνο). Εκτός από ασφαλές είναι και οικονομικό.
• Μην αφήνετε τον κινητήρα να στροφάρει σε υψηλό ρυθμό. Επιλέξτε μια μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο αν οι συνθήκες το επιτρέπουν.
• Μη µεταφέρετε ανεπιθύµητο/περιττό βάρος με το αυτοκίνητό σας και μην αφήνετε στην οροφή σχάρα, μπαγκαζιέρα κλπ. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας αφαιρέστε το περιττό φορτίο.
• Κάντε μια συντήρηση στο αυτοκίνητό σας πριν φύγετε για το ταξίδι των διακοπών σας. Η τακτική συντήρηση βοηθά στο να μην αυξάνεται η κατανάλωση καυσίμου.
• Ελέγχετε τακτικά την πίεση των ελαστικών του αυτοκινήτου.
• Γεμίζουμε το ντεπόζιτο με καύσιμο πριν αναχωρήσουμε για διακοπές. Οι τιμές των καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο, σε τουριστικούς προορισμούς κλπ. είναι αυξημένες.
• Χρησιµοποιείτε τον κλιµατισµό κατά το δυνατόν λιγότερο. Η λειτουργία του κλιµατισµού
αυξάνει την κατανάλωση καυσίµου (δείτε εδώ συμβουλές για την σωστή χρήση του κλιματισμού και την αποτελεσματική ψύξη της καμπίνας).
• Αν το αυτοκίνητό σας έχει σύστημα start-stop, μην το απενεργοποιείτε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]