Αθήνα -Λευκάδα σε χρόνο “ρεκόρ”: Πλησιάζει η παράδοση της Αμβρακίας Οδού (+video)

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει παραδοθεί και το τελευταίο τμήμα της Αμβρακίας Οδού μήκους 48 χλμ. Δείτε σε video τον αυτοκινητόδρομο από ψηλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αμβρακία Οδός

Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη παράδοση της Αμβρακίας οδού έχει ξεκινήσει μιας και, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο αυτοκινητόδρομος μήκους 48 χλμ. θα είναι έτοιμος στο τέλος του 2023. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την δυτική Ελλάδα και ενδεικτικό είναι να αναφέρουμε πως θα μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για το ταξίδι Αθήνα-Λευκάδα κατά σχεδόν μία ώρα (θα διαρκεί περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά).

Ελλάδα: Ο αυτοκινητόδρομος που “παράγει” πόσιμο νερό από τον αέρα (+video)

Αυτή την εποχή, ολοκληρώνονται οι ασφαλτοστρώσεις σε όλο το μήκος του τελευταίου υπό κατασκευή τμήματος που θα συνδέσει την Παράκαμψη Αμφιλοχίας με την περιοχή της Βόνιτσας. Με την απόδοση αυτού του τμήματος, όλος ο άξονας της Αμβρακίας Οδού μήκους 48χλμ, δηλαδή από το Άκτιο μέχρι το νότιο άκρο της λίμνης Αμβρακίας θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Τελευταίο κομμάτι του παζλ είναι η τοποθέτηση στηθαίων, πινακίδων, διαγραμμίσεις, οδοφωτισμού κλπ.

Πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή καθώς θα συνδεθεί από τη μια πλευρά με την Ιόνια Οδό και από την άλλη με την υποθαλάσσια σήραγγα Άκτιου – Πρέβεζας (παρακάμπτοντας την πόλη της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας), διευκολύνοντας σημαντικά την πρόσβαση σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Βόνιτσα.

Σημειώνεται ότι το τμήμα Δρυμός – Βόνιτσα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεδομένου ότι περνάει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από ορεινό ανάγλυφο. Στο σύνολό της, η Αμβρακία Οδός έχει μήκος 48,5 χλμ. και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που υλοποιούνται στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή: ypodomes.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.