Η χρησιμότητα αυτής της εγκοπής στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων

Τα αυτοκίνητα εκτός από το να είναι πλέον φορτωμένα με τεχνολογία, έχουν και μερικές έξυπνες λύσεις στο εσωτερικό τους, όπως αυτή η εγκοπή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα αυτοκίνητα στην εποχή μας είναι φορτωμένα με τεχνολογία, η οποία τα έχει κάνει πραγματικά απίστευτα ικανά, καθώς μπορούν να κυκλοφορούν ακόμη και μόνα τους (αναλόγως με το επίπεδο αυτόνομης τεχνολογίας).

Παρόλα αυτά ακόμη και σήμερα, σε νέα μοντέλα συναντάμε λύσεις που είναι απλές, λειτουργικές και σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται hitech. Μία από αυτές είναι και η λύση που προσφέρει η συγκεκριμένη εγκοπή.

Αυτή βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του πίσω καθίσματος (προς την πλευρά που βρίσκεται η πόρτα δηλαδή) και είναι εκεί για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Αυτός είναι να στερεώνεται η ζώνη ασφάλειας εκεί, όταν δεν υπάρχει επιβάτης στο πίσω κάθισμα για να την χρησιμοποιήσει (κάποιες φορές αντί για εγκοπή έχουμε ένα “μανταλάκι” το οποίο μαγκώνει την ζώνη ασφάλειας).

Έτσι, αποφεύγονται οι ανεπιθύμητη ήχοι από την επαφή της με το πλαστικό κάλυμμα, κατά την διάρκεια της κύλισης του αυτοκινήτου και των κραδασμών που αυτό παράγει, ειδικά σε τραχιές επιφάνειες.

Ακόμη χρήση της εγκοπής είναι να τοποθετείται σε αυτή την θέση η ζώνη ασφάλειας, προκειμένου να μην εμποδίζει όταν αναδιπλώνεται η πλάτη των πίσω καθισμάτων είτε στο κατέβασμα, είτε στο ανέβασμά της. Και αυτό γιατί όταν αναδιπλώνουμε την πλάτη, η ζώνη αν δεν μπει στην ειδική εγκοπή, βρίσκεται στην διαδρομή της πλάτης και εμποδίζει την αναδίπλωση, ενώ στο ανέβασμα μπορεί να κλειδωθεί πίσω από την πλάτη του καθίσματος.

Αν λοιπόν και το αυτοκίνητό σας έχει τέτοιες εγκοπές (προφανώς και δεν υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα), τότε καλό θα είναι να στερεώσετε εκεί τις πίσω ζώνες ασφάλειας, έτσι ώστε να μην γίνονται… ενοχλητικές, όταν δεν υπάρχει κάποιος επιβάτης να τις χρησιμοποιήσει και ειδικά όταν έχετε σκοπό να αναδιπλώσετε το πίσω κάθισμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr