Χρήσιμα: Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Ένας στους τρεις ιδιοκτήτες καθαρίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του μόλις μια φορά τον χρόνο. Δείτε ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας είναι σίγουρα ένα από τα μέρη στα οποία περνάμε πολύ χρόνο και για αυτό το λόγο θα πρέπει να το καθαρίζουμε συχνά. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των Η.Π.Α. κάποια σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας είναι πιο βρώμικα και από καπάκι δημόσιας τουαλέτας.

Όλα οφείλονται στο γεγονός πως δεν καθαρίζουμε τακτικά το εσωτερικό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως το 32% των ιδιοκτητών του αυτοκινήτου καθαρίζουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους μόλις μια φορά τον χρόνο, ενώ υπάρχει ένα ποσοστό 12% που δεν το καθαρίζει καθόλου. Από εκεί ξεκινάει και το κακό λοιπόν, καθώς εκ των πραγμάτων το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων, που σε αρκετές περιπτώσεις είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το τιμόνι είναι το πιο βρώμικο σημείο του εσωτερικού του αυτοκινήτου το οποίο, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, είναι τέσσερις φορές πιο βρώμικο από ένα καπάκι δημόσιας τουαλέτας. Ακολουθούν οι ποτηροθήκες του αυτοκινήτου, οι ζώνες ασφάλειας, οι εσωτερικές χειρολαβές των θυρών, ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων και το κουμπί της έντασης του ηχοσυστήματος.

Η έρευνα, προκειμένου να προσδιορίσει την βρωμιά που υπάρχει σε αυτά τα σημεία, μέτρησε τις αποικίες βακτηρίων ανά τετραγωνικό εκατοστό και τονίζει πως ο λόγος που στο αυτοκίνητο ευνοείται η ανάπτυξή τους, είναι οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην καμπίνα αλλά και το γεγονός πως πολλοί από εμάς τρώμε στο εσωτερικό, έχουμε λερωμένα/ιδρωμένα χέρια, βήχουμε, φτερνιζόμαστε κλπ.

Καλό θα είναι λοιπόν, προκειμένου να μην βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας από τα μικρόβια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, να είμαστε πιο σχολαστικοί με την καθαριότητά του, ειδικά με τα σημεία στα οποία ερχόμαστε πιο συχνά σε επαφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr