Χρήσιμα: Χάνει αέρα το ελαστικό όταν λείπει το καπάκι βαλβίδας;

Το καπάκι βαλβίδας υπάρχει σε κάθε ελαστικό! Έχει όμως πραγματικό λόγο ύπαρξης ή τοποθετείται μόνο για αισθητικούς λόγους;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καπάκι βαλβίδες

Όλοι το γνωρίζουμε και σίγουρα όλοι το έχουμε βιδώσει/ξεβιδώσει πολλές φορές. Όπως ήδη καταλάβατε αναφερόμαστε στο καπάκι βαλβίδας, ένα αξεσουάρ που βρίσκεται σε κάθε ελαστικό και σε αυτό το κείμενο θα μάθουμε αν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, δηλαδή αν πρέπει πάντα να υπάρχει στο ελαστικό, ή αν τοποθετείται αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους.

Χρήσιμα: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στις διαστάσεις ελαστικών;

Αρχικά, θα απαντήσουμε στο πιο σημαντικό ερώτημα: Χάνει αέρα το ελαστικό όταν λείπει το καπάκι βαλβίδας από το λάστιxo; H απάντηση είναι ασφαλώς όχι. Το καπάκι βαλβίδας δεν βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο για να εμποδίσει τις διαρροές αέρα από το ελαστικό. Σε περίπτωση που προκληθεί κάποιο ζημιά στην βαλβίδα και υπάρχει διαρροή, δυστυχώς το συγκεκριμένο καπάκι δεν μπορεί να μας προστατέψει.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο ρόλος του είναι “διακοσμητικός”. Το καπάκι βαλβίδας υπάρχει για να προστατεύει και να διατηρεί σε άριστη κατάσταση την βαλβίδα. Μερικές ώρες ή ημέρες χωρίς να βρίσκεται στη θέση του δεν δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει άμεσα, όμως, να τοποθετούμε ένα νέο καπάκι. Εμποδίζει στην είσοδο βρωμιάς και σκόνης στην βαλβίδα του ελαστικού. Ειδικά σε χωμάτινες, αμμώδεις ή λασπωμένες διαδρομές, ο ρόλος του γίνεται ακόμα πιο σημαντικός, μιας και η βαλβίδα είναι πιθανό να “μπουκώσει” και να δημιουργήσει προβλήματα.

Συμπέρασμα
Μπορούμε να κυκλοφορούμε κανονικά χωρίς καπάκι βαλβίδας για μερικές ώρες ή ημέρες. Ο ρόλος του όμως δεν είναι “διακοσμητικός” όπως καταλάβατε. Συνεπώς, μόλις διαπιστώσετε ότι λείπει καπάκι, καλό θα είναι να το αντικαταστήσετε σύντομα. Είναι ένα οικονομικό αξεσουάρ που μπορεί να σας “σώσει” από μελλοντικά προβλήματα, ειδικά αν κινείστε συχνά εκτός ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

ΥΓ. Δική μας συμβουλή είναι να προτιμάτε πλαστικές βαλβίδες. Μπορεί να υστερούν σε αισθητικό επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει η πιθανότητα διάβρωσης. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.