Χρήσιμα: Κι όμως, τα αυτοκίνητα έχουν “νεροχύτη”! Ποιος ο ρόλος του;

Ακούγεται σίγουρα παράξενο, αλλά κάθε αυτοκίνητο έχει "νεροχύτη". Μάλιστα, χρειάζεται στοιχειώδη συντήρηση ώστε να παραμένει λειτουργικός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
νεροχύτες

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας “νεροχύτης” με τα αυτοκίνητα; Ακούγεται σίγουρα παράξενο αλλά έτσι έχει επικρατήσει να ονομάζεται η πλαστική επιφάνεια με τρύπες που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο παρμπρίζ και το καπό του αυτοκινήτου. Πάμε να δούμε για ποιον λόγο υπάρχει, αλλά και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουμε ώστε να παραμένει λειτουργικός!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί, πρόκειται για αυτό το εξάρτημα με τις οπές. Οι τρύπες βρίσκονται εκεί προκειμένου να απομακρύνουν το νερό που συγκεντρώνεται. Ακριβώς από κάτω από τον “νεροχύτη” βρίσκεται ένα δίκτυο που απομακρύνει το νερό (πχ. κατά την βροχόπτωση) και το κατευθύνει στο έδαφος.

Συντήρηση του “νεροχύτη”
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κυρίως όταν σταθμεύουμε εκτός κλειστού χώρου στάθμευσης, αυτές οι οπές του “νεροχύτη” βουλώνουν. Βασικότερες αιτίες είναι τα φύλλα και τα μικρά κλαδιά των δέντρων. Επίσης, η σκόνη εισέρχεται μέσα στο σύστημα αποστράγγισης με αποτέλεσμα να μην είναι ελεύθερη η δίοδος του νερού. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να καθαρίζουμε συχνά αυτή την πλαστική επιφάνεια απομακρύνοντας κάθε εμπόδιο. Σε περίπτωση που παρατηρούμε “λιμνάζον” νερό, πρέπει να αφαιρέσουμε το πλαστικό κάλυμμα και να απομακρύνουμε σκόνη και χώματα με αέρα υπό πίεση.

Εννοείται ότι αντίστοιχα συστήματα απομάκρυνσης του νερού υπάρχουν και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα στους αυλούς του χώρου αποσκευών. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κι εκεί συγκράτηση βρωμιάς όταν ανοίγετε τον χώρο αποσκευών. Θυμηθείτε να καθαρίζετε συχνά τους αυλούς ώστε η αποστράγγιση να γίνεται αποτελεσματικά. Έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς φαινόμενα εμφάνισης υγρασίας στην καμπίνα του αυτοκινήτου και η αιτία ήταν ακριβώς αυτή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.