Χρήσιμα: Που βρίσκεται ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας στο αυτοκίνητο;

Πολλές φορές ανεβάζουμε εικόνες από την ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας στο αυτοκίνητό μας. Που βρίσκεται όμως ο αισθητήρας του;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος γίνεται ακραία, τότε τα αυτοκίνητά μας και συγκεκριμένα η ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας που προβάλουν στο εσωτερικό, γίνεται… viral καθώς ποστάρουμε παντού την ένδειξή του. Που βρίσκεται όμως ο αισθητήρας θερμοκρασίας περιβάλλοντος;

Δείτε επίσης: 10 απλές συμβουλές για την σωστή χρήση του κλιματισμού στο αυτοκίνητο

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν τουλάχιστον έναν αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας, ο οποίος όμως δεν έχει συγκεκριμένη θέση. Η τελευταία εξαρτάται από τον σχεδιασμό του εκάστοτε μοντέλου και την επιλογή της κάθε εταιρίας που κατασκευάζει το αυτοκίνητο. Η συνηθέστερη επιλογή είναι ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας να βρίσκεται χαμηλά, πίσω από τον εμπρός προφυλακτήρα ή κάπου ανάμεσα σε εμπρός προφυλακτήρα και ψυγείο νερού ή σε κάποιον από τους εξωτερικούς καθρέφτες (εσωτερικά στο κέλυφός του). Αυτές είναι θέσεις που δεν επηρεάζουν αισθητά την ένδειξη της θερμοκρασίας, καθώς ο αισθητήρας δεν είναι εκτεθειμένος. Επίσης, σε αυτά τα σημεία είναι σχετικά ασφαλής και δεν επηρεάζεται η ένδειξή του από την θερμοκρασία του κινητήρα.


Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αν το αυτοκίνητο παραμείνει για ώρα στον ήλιο δεν θα δείχνει παραπάνω θερμοκρασία. Λογικό άλλωστε. Για αυτό καλό θα είναι, αν θέλετε μια αξιόπιστη μέτρηση, να περιμένετε μερικά λεπτά και να κινηθείτε για κάποια χιλιόμετρα, προκειμένου να δείτε τη νέα ένδειξη θερμοκρασίας, η οποία θα είναι πιο αντιπροσωπευτική, από την προηγούμενη που είδατε όταν μπήκατε στο αυτοκίνητό σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]