Χρήσιμα: Το καλύτερο video για να καταλάβεις τι είναι το ιξώδες λιπαντικού (+video)

Σίγουρα έχετε ακούσει για το ιξώδες των λιπαντικών (και όχι μόνο) και βλέποντας από το σύντομο video θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ιξώδες

Είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των λιπαντικών! Το ιξώδες εκφράζει την ρευστότητα των υγρών και στον τομέα των λιπαντικών απεικονίζεται με μορφές όπως το 5W-30, το 10W-40 και άλλες. Το video που ακολουθεί θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε στην πράξη τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί.

Τεχνικό: Σε πόση ώρα το λιπαντικό κυκλοφορεί στον κινητήρα; (+video)

Χαρακτηριστικό κάθε υγρής ουσίας είναι η ευκολία με την οποία ρέει πάνω σε μία επιφάνεια. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει, για παράδειγμα, ότι το μέλι είναι πολύ πιο παχύρρευστο σε σχέση με το νερό. Αυτού του είδους η αντίσταση στη ροή περιγράφεται με ακρίβεια μέσα από το ιξώδες των ρευστών.

Η τιμή του δείκτη ορίζεται από τον κατασκευαστή και αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης. Στους σύγχρονους κινητήρες, οι μικρές ανοχές μεταξύ των μετάλλων απαιτούν λεπτόρρευστα λιπαντικά. Η πιο διαδεδομένη επιλογή σήμερα είναι το 5W-30. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιξώδες και τους αριθμούς του μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό μας κείμενο.

Στο video που ακολουθεί θα δούμε τρία λιπαντικά διαφορετικού ιξώδους (OW-20, 5W-30 και 10W-60). Με την κίνηση της σφαίρας στον σωλήνα θα διαπιστώσετε στην πράξη ότι το 0W-20 είναι πιο λεπτόρρευστο από τα άλλα δύο, γι’ αυτό και η σφαίρα κινείται ταχύτερα (είναι μικρότερη η αντίσταση).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.