“Έφυγε” ο θρύλος Jean-Paul Belmondo: Τον θυμόμαστε σε μια άκρως ελληνική καταδίωξη

Ο θρυλικός ηθοποιός Jean-Paul Belmondo δεν είναι πια κοντά μας. Ας τον θυμηθούμε σε μια καταδίωξη που έχει μείνει στην ιστορία και γυρίστηκε στην Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jean-Paul Belmondo

Σε ηλικία 88 ετών πέθανε ο θρυλικός Γάλλος ηθοποιός Jean-Paul Belmondo, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Πριν από ενάμιση χρόνο, είχε απομονωθεί από τον έξω κόσμο συντροφιά με τον σκύλο του Corail, στο διαμέρισμά του στο Παρίσι λόγω του κορωνοϊού.

Εμείς εδώ θα τον θυμηθούμε σε μία καταδίωξη καθηλωτική η οποία έλαβε χώρα στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά.

Μπορεί στις μέρες μας να γίνονται προσπάθειες προσέλκυσης κινηματογραφικών παραγωγών στην χώρα μας (διαβάστε εδώ σχετικά με την προσπάθεια του Ομίλου Σαρακάκη), όμως πριν από μισό αιώνα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στον Πειραιά είχε γυριστεί μία απίθανη και εξαιρετικά ρεαλιστική, δεκάλεπτη καταδίωξη αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμη: ΤΕΟΚΑΡ – Βόλος: Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στους Έλληνες

Πρόκειται για μία καταδίωξη η οποία σε καθήλωνε για σχεδόν 10 λεπτά και πλέον έχει και… ιστορικό ενδιαφέρον αφού μπορείς να δεις τον Πειραιά μισό αιώνα πριν.

Η ταινία στην οποία υπάρχει η συγκεκριμένη καταδίωξη λέγεται “Le Casse” και γυρίστηκε το 1971. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Ζαν Πολ Μπελμοντό και ο Ομάρ Σαρίφ, ενώ το video έχει ανέβει στο youtube στο κανάλι “MikeAndMechanics” και η καταδίωξη ήταν και η πιο δυνατή σκηνή της, όπως λένε και οι ειδικοί του κινηματογράφου.

Εμείς, προφανώς ως site που ασχολείται με το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε φυσικά στα αυτοκίνητα και στους οδηγούς τους. Έτσι, έχουμε στο κόκκινο Fiat 124 Special T τον κορυφαίο τότε κασκαντέρ/οδηγό Remy Julienne και τον Remo Mosconi στο Opel Rekord.

Οι δυο τους ταλαιπώρησαν τα αυτοκίνητα όσο δεν γίνεται, αλλά μάλλον πιο πολλές ζημιές προκάλεσαν σε κράσπεδα, σκαλοπάτια και κάγκελα παρά σε αυτά… Προσωπικά βλέποντας την καταδίωξη αυτή, εκτός από τη νοσταλγία που ένιωσα στην εικόνα του Πειραιά το 1971, καθηλώθηκα από την αληθοφάνεια της “γυμνής” από εφέ και γραφικά δημιουργήματα του υπολογιστή, καταδίωξης!

Δείτε πιο κάτω το video από την καταδίωξη

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.