Έρευνα: Οι μεγαλύτεροι “πονοκέφαλοι” των οδηγών πριν τις διακοπές

Οδήγηση σε άγνωστους δρόμους; Μηδενική εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο; Η έρευνα της Europcar αποκαλύπτει προβληματισμούς των Βρετανών πριν το ταξίδι των διακοπών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Βλάβες αυτοκινήτου

Οι ανησυχίες πριν από κάθε μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο είναι αρκετές και σίγουρα απαιτείται οργάνωση και συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να γίνει με όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο. Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, “Europcar UK”, έπειτα από σχετική έρευνα μας παρουσιάζει τους μεγαλύτερους “πονοκεφάλους” των Βρετανών, πριν από το ταξίδι με το αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Έρευνα: Ποια χρώματα κρατούν ψηλά την αξία μεταπώλησης;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο μεγαλύτερος “πονοκέφαλος” για τους οδηγούς ήταν η ανησυχία σχετικά με την αξιοπιστία του οχήματός τους. Πιο συγκεκριμένα, το 58% των ιδιοκτητών δήλωσαν ότι ενδεχομένως το αυτοκίνητό τους να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτό το μεγάλο ποσοστό ενδεχομένως να εμφανίστηκε και λόγω του lockdown του παρελθόντος, μιας και οι Βρετανοί για 18 μήνες δεν πραγματοποίησαν κάποιο μεγάλο ταξίδι αφήνοντας ενδεχομένως πίσω τις εργασίες συντήρησης του αυτοκινήτου τους.

Ιδιαίτερα απογοητευτικό, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι το 55% των οδηγών δεν ελέγχουν το αυτοκίνητό τους. Αυτό σημαίνει ότι πριν από ένα ταξίδι δεν γίνεται ένας τυπικός έλεγχος όπως για παράδειγμα της στάθμης λιπαντικού ή της πίεσης ελαστικών. Άλλο ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ο προβληματισμός των οδηγών σχετικά με τους άγνωστους δρόμους που θα συναντήσει ο οδηγός στο ταξίδι των διακοπών του.

Μόλις το 35% πραγματοποιεί έλεγχο πριν από ένα ταξίδι…

Πιο συγκεκριμένα, το 30% των γυναικών ανέφεραν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Οι άντρες, αντίθετα, ανέφεραν πως τους προβληματίζει κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά των άλλων οδηγών (ποσοστό 29%).

Ακολουθούν με σειρά οι προβληματισμοί των οδηγών, μαζί με το αντίστοιχο ποσοστό:
1. Οδήγηση σε άγνωστους δρόμους: 25%
2. Συμπεριφορά άλλων οδηγών: 24%
3. Οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο: 11%
4. Τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση βλάβης: 7%
5. Οδήγηση με πολλούς επιβάτες στο αυτοκίνητο: 5%

ΠΗΓΗ: Europcar

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.