Φροντίδα αυτοκινήτου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Διακοπές για εμάς, υπερωρίες και... κακουχίες για το αυτοκίνητό μας! Δείτε πως πρέπει να το φροντίσουμε, μόλις επιστρέψουμε στην βάση μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο και αυτό σημαίνει πως οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη τελειώσει (ή τελειώνουν για κάποιους), για όσους είχαν την τύχη και την ευκαιρία να πάνε, σε αυτή την δύσκολη, παράξενη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

Δείτε επίσης: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στις διαστάσεις ελαστικών;

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε πάει διακοπές με το αυτοκίνητό σας, καλό θα είναι να το φροντίσετε, μόλις επιστρέψετε στην έδρα σας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου, πως όσο εμείς κάνουμε διακοπές με το αυτοκίνητό μας, αυτό διανύει ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Χωματόδρομοι έως και καρόδρομοι στην αναζήτηση μιας παραλίας, ακραία υψηλές θερμοκρασίες, αλάτι, άμμος κλπ. το ταλαιπωρούν και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Ας δούμε λοιπόν μερικά απλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε, μόλις επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές μας.

  1. Αφαιρούμε ότι περιττό υπάρχει και δεν θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον. Σχάρα οροφής, κοτσαδόρος, βάση ποδηλάτου κλπ. πρέπει να φύγουν από το αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και για πράγματα που πιθανότατα του έχουμε φορτώσει στο πορτμπαγκάζ ή και στην καμπίνα και καταλαμβάνουν χώρο και ίσως προσθέτουν και αρκετό βάρος.
  2. Πηγαίνουμε το αυτοκίνητό μας για πλύσιμο σε ειδικό, ο οποίος μπορεί να μας εξασφαλίσει πως το αυτοκίνητο θα πλυθεί, όπως και το μοτέρ (με την απαραίτητη ασφάλεια) το οποίο θα έχει γεμίσει σκόνη, αλλά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και οι θόλοι του.
  3. Ιδανικά, κερώνουμε το αυτοκίνητό μας μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου σε εξειδικευμένο κατάστημα, προκειμένου να θωρακίσουμε το χρώμα του.
  4. Εννοείται πως κάνουμε και εσωτερικό καθαρισμό. Αν το κάνει ειδικός ξέρει καλά τι πρέπει να προσέξει. Αν το κάνουμε εμείς, φροντίζουμε να αφαιρέσουμε τα πατάκια σε καμπίνα και πορτμπαγκάζ και να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσουμε τρίχες από κατοικίδια, την άμμο κλπ. Αν υπάρχουν λεκέδες από άλατα στα καθίσματα, τους απομακρύνουμε προσεκτικά με λίγο νερό και σαπούνι.
  5. Ελέγχουμε τους υαλοκαθαριστήρες, καθώς ο καυτός ήλιος ίσως έχει ξεράνει τα λαστιχάκια τους και αυτό θα μειώσει την απόδοσή τους (τους χρειαζόμαστε σε άριστη κατάσταση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα).
  6. Ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών. Αν παρατηρήσουμε πως κάποιο έχει χάσει παραπάνω αέρα από τα υπόλοιπα καλό είναι να το ελέγξουμε για πιθανό σκίσιμο/τρύπημα και ίσως να το αλλάξουμε.
  7.  Αν έχουμε χρησιμοποιήσει κάτι από το φαρμακείο του αυτοκινήτου μας, φροντίζουμε να το αντικαταστήσουμε.
  8. Φυσικά κάνουμε τους τυπικούς ελέγχους υγρών, λαδιών κλπ. ενώ βλέπουμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας αλλά και αέρος. Αν πάλι δεν νιώθουμε σίγουροι πως μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας τους απαραίτητους ελέγχους, καλό είναι να κλείσουμε ραντεβού σε ένα συνεργείο.
  9. Επιδιορθώνουμε όποια τυχόν μικροζημιά σε φωτιστικά σώματα, αμάξωμα κλπ. Δεν τα αφήνουμε για μετά, γιατί συνήθως τα αμελούμε για πάντα…
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr