Η πιο εντυπωσιακή υδάτινη «γέφυρα» του πλανήτη (+video)

Ενώνει την ηπειρωτική Ολλανδία με το μεγαλύτερο τεχνητό νησί του κόσμου. Θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια γέφυρα και για την πρόσβαση στο νησί της Λευκάδας;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε περισσότερο ως μία υδάτινη γέφυρα, παρά ως υπόγεια σήραγγα. Αυτό το μοναδικής αρχιτεκτονικής έργο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το γνωρίζουμε!

Διαβάστε επίσης: Γιατί υπάρχουν αυτοί οι τεράστιοι ανεμιστήρες στα τούνελ; (+videos)

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία λίμνη που ονομάζεται «Veluwemeer» και συνδέει το ηπειρωτικό τμήμα της χώρας με το Flevoland, το μεγαλύτερο τεχνητό νησί του κόσμου. Τις περισσότερες φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις δημιουργούνται γέφυρες, αλλά οι μηχανικοί που ανέλαβαν το έργο προτίμησαν να κατασκευάσουν μία μικρή υπόγεια σήραγγα και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει και ως «έργο τέχνης».

Τα αυτοκίνητα περνούν κάτω από το νερό, ενώ οι διελεύσεις των σκαφών γίνονται από την υδάτινη γέφυρα πλάτους 19 μέτρων. Πέρα από την ομορφιά που χαρίζει στην περιοχή αυτό το έργο, είναι και ιδιαίτερα πρακτικό, αφού σε αντίθετη περίπτωση η οδική γέφυρα θα έπρεπε να ανοίγει διακόπτοντας την κυκλοφορία κάθε φορά που ένα πλοίο θα έπρεπε να διασχίσει το υδάτινο πέρασμα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στη χώρα μας! Η πρόσβαση στο νησί της Λευκάδας, για παράδειγμα, γίνεται μέσω γέφυρας και η οδική κυκλοφορία διακόπτεται ώστε τα πλοία να διασχίζουν την υδάτινη περιοχή. Μήπως θα ήταν πιο όμορφο και πιο πρακτικό να είχε γίνει ένα τέτοιο έργο και στην περίπτωση του ελληνικού νησιού του Ιονίου πελάγους;

Το βάθος του νερού αγγίζει τα 3 μέτρα επιτρέποντας σε όλων των ειδών τα σκάφη να περνούν απροβλημάτιστα, ενώ καθημερινά διασχίζουν τη συγκεκριμένη κατασκευή περίπου 28.000 αυτοκίνητα. Ώρα να γνωρίσουμε την υπόγεια «σήραγγα» μέσα από τις όμορφες λήψεις του video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.