Λ.Ε.Α: Τι είναι γιατί και απαγορεύεται να κινούμαστε σε αυτήν

Όχι: Λ.Ε.Α. δεν σημαίνει Λωρίδα Έξυπνων Αυτοκινητιστών... Πάμε να δούμε τι σημαίνει, ποιος ο σκοπός της και γιατί πρέπει να την σεβόμαστε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΠΗΓΗ: ΕΚΑΒNEWS.GR

Πριν από λίγες ημέρες η Τροχαία Αττικής κατά την επιστροφή του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος των εκδρομέων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου βεβαίωσε αρκετές παραβάσεις σε οδηγούς που κινούνταν στη Λ.Ε.Α.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί κάποιοι κάνουν τους… έξυπνους και προσπαθούν να παρακάμψουν την αυξημένη κίνηση στις υπόλοιπες λωρίδες, είτε γιατί δεν ξέρουν (ή επιλέγουν να μην ξέρουν) ποιος είναι ο σκοπός της Λ.Ε.Α. Κάτι που προφανώς και είναι εγκληματικό, ειδικά όταν ακόμη στην χώρα μας είναι νωπές οι μνήμες από τις πυρκαγιές και τα κολλημένα πυροσβεστικά στην Εθνική Οδό.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είναι η Λ.Ε.Α. και ποιον σκοπό εξυπηρετεί, αλλά και πως τιμωρείτε η άσκοπη… χρήση της!

Λ.Ε.Α. είναι το αρκτικόλεξο που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης”. Πρόκειται για την επί αυτοκινητοδρόμου λωρίδα που βρίσκεται μεταξύ της
ακραίας δεξιάς συνεχούς διαγράμμισης και του άκρου της οδού.

Σύμφωνα πάντα με τον Κ.Ο.Κ. “η λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α.) προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών ή των εταιρειών που, κατά παραχώρηση από το Δημόσιο, λειτουργούν, συντηρούν και εκμεταλλεύονται αυτοκινητόδρομο ή οδό ταχείας κυκλοφορίας, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των λωρίδων έκτακτης ανάγκης, εξαιρουμένων των περιπτώσεων της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού, απαγορεύεται”.

Φυσικά στην Λ.Ε.Α μπορεί κάποιος οδηγός να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του αν υπάρχει κάποια μηχανική βλάβη ή έχει μείνει από καύσιμο/μπαταρία, περιμένοντας να έρθει οδική βοήθεια.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), έστω και για ελάχιστο χρόνο, όπως για να προσπεράσουν προπορευόμενα οχήματα, κατά παράβαση της παραγράφου 9 του άρθρου 29 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από το βεβαιούντα την παράβαση, για εξήντα (60) ημέρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr