Μια ανάσα από την Αθήνα, ένας από τους πιο… ριψοκίνδυνους δρόμους (+video)

Ένας από τους πλέον ριψοκίνδυνους δρόμους βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα Πάμε να τον δούμε και να δούμε γιατί είναι επικίνδυνος.

Βρείτε μας στο

Στην χώρα μας υπάρχουν πολλοί δρόμοι, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και δυστυχώς καμιά υπηρεσία δεν επεμβαίνει, προκειμένου οι διελεύσεις από αυτούς να γίνουν ασφαλέστερες και να μην κινδυνεύουν όσοι περνούν με το αυτοκίνητό τους. (δείτε πιο κάτω στον χάρτη από το Google Maps που ακριβώς βρίσκεται ο δρόμος με μπλε χρώμα).

Δείτε επίσης: Κωλοσούρτης – Εφιάλτης στον δρόμο με τις… στροφές

Ένας από αυτούς είναι και ο παραλιακός επαρχιακός δρόμος που βρίσκεται στα όρια των Νομών Αττικής και Κορίνθου και συνδέει Αλεποχώρι με Σχίνο. Πρόκειται για έναν δρόμο με στενή διατομή, ο οποίος είναι εκτεθειμένος στα νερά της θάλασσας, ενώ σε κάποια σημεία τα βράχια… παραμονεύουν απειλητικά από πάνω σου. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που οι έντονοι άνεμοι προκαλούν μεγάλα κύματα που πολλές φορές καταπίνουν τον δρόμο και καταβρέχουν τα αυτοκίνητα, κάνοντας παράλληλα το οδόστρωμα ολισθηρό.

Το μέρος είναι ειδυλλιακό και το τοπίο υπέροχης φυσικής ομορφιάς, όμως αν τύχει να περάσετε από εκεί με το αυτοκίνητό σας, να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video που ετοίμασε η ομάδα “Up Stories”.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr