Μια ιδέα… εκατομμυρίων, που προέκυψε από bullying και ποια είναι η πραγματική χρησιμότητά της

Το "Baby on Board", μια χαριτωμένη ιδέα, έφερε εκατομμύρια στον εμπνευστή της. Ας δούμε την πραγματική ιστορία πίσω από αυτό και ποια είναι η πραγματική χρησιμότητά του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν είναι υποχρεωτικό από τον ΚΟΚ και δεν έχει καθορισμένες προδιαγραφές κατασκευής/εμφάνισης. Ωστόσο το “Baby on Board” κατάφερε να γίνει μια ιδέα… πολλών εκατομμυρίων και από εκεί να ξεκινήσει ολόκληρη εταιρεία προϊόντων για μωρά/παιδιά.

Για πολλούς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, καθώς πρόκειται για ένα σήμα που αποτελεί αφορμή για χλευασμό, καθώς το θεωρούν περιττό ή άξιο… χαβαλέ, ενώ έχει γίνει και πινακίδα παρωδίας ουκ ολίγες φορές! Μάλιστα πολλά αυτοκόλλητα έχουν βγει κατά καιρούς με αλλοιωμένο μήνυμα ή μηνύματα κλπ.

Σε μια ας πούμε… προσωπική μου έρευνα, διαπίστωσα πως οι περισσότεροι δεν γνώριζαν την ουσία του συγκεκριμένου σήματος. Κάποιος μου απάντησε “οι γονείς είναι περήφανοι και θέλουν να το μάθει όλος ο κόσμος”, ενώ κάποια άλλη μου είπε πως “η νέα μαμά δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της που πάει βόλτα με το μωράκι της”. Επίσης άκουσα το επικό “είναι ενημέρωση οικογενειακής κατάστασης από άτομα που δεν έχουν facebook!” ή το “κάθε φορά που βλέπω αυτό το σήμα ξέρω πως ο οδηγός είναι μεσήλικας”. Βέβαια για τους ίδιους τους γονείς που είναι οδηγοί, είναι ακόμη ένας τρόπος να προστατεύσουν το παιδί τους, από το… αναγκαίο κακό της μεταφοράς με το αυτοκίνητο και ενδεχομένως να τους κάνει να νιώσουν μεγαλύτερη… ασφάλεια.


Η πραγματικότητα όμως είναι κάπως… διαφορετική. Σκοπός του σήματος αυτού είναι να ενημερώνει τους υπόλοιπους οδηγούς, πως στο αυτοκίνητο υπάρχει μωρό και έτσι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και υπομονετικοί. Και αυτό γιατί ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγεί ενδεχομένως πιο αργά (από την υπόλοιπη ροή της κυκλοφορίας) και ίσως έχει απόσπαση προσοχής κάποια στιγμή κατά την οδήγηση εξαιτίας του μωρού στο αυτοκίνητο. Επομένως, καλό θα είναι να τηρείτε μία απόσταση ασφαλείας από αυτόν. Είναι, αν θέλετε, μια έκκληση για… καλοσύνη. Επομένως, εκεί που θα φώναζες/κόρναρες/χειρονομούσες (κακώς φυσικά), τώρα απλώς προσπέρασέ το (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ή κράτα απόσταση, από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ακόμη ένας λόγος για τον οποίο είναι χρήσιμο αυτό το σήμα/αυτοκόλλητο/πινακίδα, είναι είναι η ενημέρωση των σωστικών συνεργείων, προκειμένου να γνωρίζουν σε περίπτωση ατυχήματος πως στο όχημα υπάρχει μωρό. Οι ειδικοί προειδοποιούν και παρακαλούν να μην χρησιμοποιείται αυτό το σήμα όταν δεν υπάρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, καθώς ενδέχεται το σωστικό συνεργείο εσφαλμένα να ψάχνει για μωρό στο αυτοκίνητο ή στον περιβάλλοντα χώρο (αν είναι σφοδρό το τροχαίο), έπειτα από ένα ατύχημα/δυστύχημα και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πως όμως εφευρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο και από ποιον;
Ο Michael Lerner είναι άνθρωπος πίσω από το “Baby on Board”, ο οποίος το καταχώρησε το 1984. Ο ίδιος λέει πως η ιδέα του ήρθε όταν έχοντας τον 18 μηνών ανιψιό του στο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε πόσο επικίνδυνο ήταν για αυτόν να οδηγεί πιο επιφυλακτικά/προσεκτικά, χωρίς οι οδηγοί που ακολουθούν να είναι ενήμεροι. Οι άλλο οδηγοί του έκαναν “οδηγικό bullying”, καθώς κολλούσαν πίσω του όπως λέει ή του επιτίθονταν λεκτικά και με χειρονομίες, καθώς τους καθυστερούσε. Για πρώτη φορά λέει ο ίδιος ένιωσε πως είναι να είσαι γονιός και να οδηγείς με το παιδί στο αυτοκίνητο.

Έτσι, αποφάσισε πως θα ήταν καλό οι γονείς που οδηγούν με παιδιά στο αυτοκίνητο, να ενημερώνουν τους υπόλοιπους με ένα ειδικό σήμα. Αυτό ήταν. Επινόησε λοιπόν το “Baby on Board”, ένα σήμα που τον οδήγησε στην δημιουργία της εταιρείας Safety 1st, η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα παιδικής ασφάλειας. Μέσα σε λίγους μήνες από την ίδρυση της εταιρείας, είχαν πουλήσει 10.000 σήματα και είχαν παραγγελίες για 500.000 σήματα κάθε μήνα! Η εταιρεία τελικά πωλήθηκε από τον Lerner το 2000 για 38.000.000 δολάρια, στην καναδική Dorel Industries. Η εταιρεία αυτή την στιγμή φτιάχνει περισσότερες από 70 παραλλαγές του σήματος σε διάφορες γλώσσες και τα τελευταία 15 χρόνια έχει πουλήσει περί τα 12.000.000 πινακίδες “Baby on Board”. Προφανώς και η εταιρεία προσπαθεί να προστατέψει το σήμα κατατεθέν της αλλά η αγορά είναι κατακλεισμένη από τέτοιου είδους σήματα/πινακίδες για το αυτοκίνητο.

Τέλος, επιτρέψτε μου να σας πως πως η συμπεριφορά των άλλων στον δρόμο μπορεί να μην αλλάξει από μία τέτοια πινακίδα στο αυτοκίνητό σας, σίγουρα όμως ένα μωρό αλλάζει τον οδηγό. Προσοχή λοιπόν εκεί έξω, από όλους, είτε έχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, είτε όχι. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]