Ο Keanu Reeves μας μιλά για τη μεγάλη, δίτροχη, αγάπη του! (+video)

O Keanu Reeves σίγουρα είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός. Παρόλα αυτά, όσοι ασχολούμαστε με τα... μηχανοκίνητα τον ξέρουμε και από το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες.

Βρείτε μας στο

Ο Keanu Reeves δεν είναι κανένας… χθεσινός, σε ότι έχει να κάνει με τις μοτοσυκλέτες. Όπως έχει δηλώσει και κατά το παρελθόν εξάλλου, τις λατρεύει απεριόριστα, φροντίζει να ενημερώνεται γύρω από αυτές και να οδηγεί κάποια από αυτές που έχει στη συλλογή του, όποτε ο χρόνος του το επιτρέπει.

Μάλιστα, από το 2007 ίδρυσε μαζί με τον Gard Hollinger την ARCH Motorcycle, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξατομίκευσης μοτοσυκλετών, ενώ σύντομα σκοπεύει να παρουσιάσει και το δικό της μοντέλο.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορούμε να δούμε τον Keanu Reeves να μας μιλά για την αγάπη του για τις μοτοσυκλέτες και πως ξεκίνησε αυτή, ενώ μας παρουσιάζει τη συλλογή του αλλά και το μοντέλο που ετοιμάζει η εταιρεία του, το οποίο είναι ακόμη ένα concept.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν έχει γνώμη επάνω στην κατασκευή ή την βελτίωση μιας μοτοσυκλέτας, αλλά έχει γνώμη τόσο για την αισθητική όσο και για την οδική συμπεριφορά της, αφού φροντίζει πολλές φορές να τεστάρει και ο ίδιος τις μοτοσυκλέτες της ARCH. Στο τέλος του video, ο Keanu έχει και μερικές συμβουλές για νέους αναβάτες.

Για την ιστορία να πούμε πως το video είναι από το GQ και έχει γυριστεί στις εγκαταστάσεις της ARCH στην Καλιφόρνια.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr