Όσα μας… λένε τα γράμματα και οι αριθμοί στο προφίλ του ελαστικού

Επάνω σε κάθε ελαστικό υπάρχουν πολλές και σημαντικές πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε, πέρα από τις διαστάσεις. Ας τις δούμε αναλυτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε τεχνικό άρθρο του παρελθόντος, είχαμε αναλύσει πως απεικονίζονται οι διαστάσεις πάνω σε ένα ελαστικό. Αυτή τη φορά θα δούμε πόσες ακόμη πληροφορίες μπορούμε να αντλήσουμε ρίχνοντας μία πιο προσεκτική ματιά.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τα ελαστικά που δεν κλατάρουν (+video)

Ξεκινάμε από την ημερομηνία κατασκευής του ελαστικού. Είναι ένας τετραψήφιος αριθμός που θα το εντοπίσουμε κοντά στον όρο «DOT». Στο παράδειγμα της φωτογραφίας έχουμε «DOT FT8A 05VX 5018». Ο τελευταίος, τετραψήφιος αριθμός εκφράζει την ημερομηνία παραγωγής.

Στην προκειμένη περίπτωση το ελαστικό βγήκε από το εργοστάσιο την 50η εβδομάδα του 2018, δηλαδή μέσα στον Δεκέμβριο του 2018. Οι δύο ενδιάμεσοι κωδικοί αφορούν τον κωδικό του εργοστασίου που κατασκευάστηκε το ελαστικό.

Περνάμε στον δείκτη ταχύτητας, ο οποίος μας δείχνει ποια ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει ένα αυτοκίνητο χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ελαστικό. Στα ελαστικά επιδόσεων είναι πολύ πιθανό να δείτε τον δείκτη ταχύτητας ZR. Ενσωματώνεται στις διαστάσεις (πχ. 255/40 ΖR20). Αυτό το ZR ενσωματώνει τους δείκτες W και Y, δηλαδή η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 270 χλμ./ώρα.

Επόμενο σημαντικό στοιχείο είναι ο δείκτης φορτίου, δηλαδή πόσα κιλά αντέχει ένα ελαστικό, ώστε να αποδίδει απροβλημάτιστα. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορούμε να δούμε σε πόσα κιλά αντιστοιχεί η κάθε τιμή. Οι έντονοι αριθμοί είναι οι δείκτες φορτίου και δίπλα τους υπάρχουν τα αντίστοιχα κιλά. Μετά τις διαστάσεις του ελαστικού μπορεί, για παράδειγμα, να δείτε 91V. Αυτό σημαίνει πως το ελαστικό μπορεί να δεχθεί μέγιστο βάρος 615 κιλών και να κινηθεί με μέγιστη ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.