Όταν η Mazda έφτιαξε όχημα… βαλίτσα! (+video)

Η Mazda έχει δημιουργήσει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι το... Αυτοκίνητο Βαλίτσα των 90s!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda Αυτοκίνητο Βαλίτσα 1991

Το ανήσυχο πνεύμα των ανθρώπων της Mazda έχει οδηγήσει στη σύλληψη και δημιουργία αρκετών concepts που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους και θα μπορούσαν κάλλιστα να μπουν στην παραγωγή ακόμη και σήμερα. Ένα από αυτά είναι το Αυτοκίνητο Βαλίτσα (Suitcase Car όπως ονομαζόταν επίσημα) το οποίο η Mazda αποκάλυψε στο κοινό το 1991. Με την “μικροκινητικότητα” να μπαίνει σιγά-σιγά στο λεξιλόγιο μας αναφορικά με τις εναλλακτικές που έχουμε για να κινηθούμε στο αστικό περιβάλλον, το Αυτοκίνητο Βαλίτσα μοιάζει σαν μια πρόταση ιδιαίτερα επίκαιρη.

Συνήθως οι κατασκευαστές αυτοκινήτων εξερευνούν τα όρια προς τα πάνω όταν εξελίσσουν έναν μοντέλου τους. Περισσότερη ισχύς, μεγαλύτεροι διαθέσιμοι χώροι, καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση. Υπάρχουν όμως και εκείνες ιδιαίτερες στιγμές στους τέσσερις τροχούς που τα μυαλά των μηχανικών τείνουν και προς το… μίνιμαλ.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της Mazda για τη δημιουργία του Αυτοκίνητου Βαλίτσα. Το συγκεκριμένο concept έγινε πραγματικότητα μετά από εσωτερικό διαγωνισμό της Mazda μεταξύ των μηχανικών της, έναν διαγωνισμό που έκαναν οι Ιάπωνες για να διαπιστώσουν πιο τμήμα τους μπορούσε να σκεφτεί την πλέον καινοτόμο ιδέα για ένα αυτοκινούμενο όχημα.


Το Αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από μια ομάδα επτά μηχανικών των τμημάτων χειροκίνητων κιβωτίων και έρευνας. Oπως αναφέρει η Mazda, για να το φτιάξουν οι μηχανικοί της εταιρίας βρήκαν και αγόρασαν τη μεγαλύτερη βαλίτσα της Samsonite που υπήρχε εκείνη την εποχή αλλά και ένα pocket bike, από το οποίο χρησιμοποίησαν πολλά μηχανικά μέρη του και φυσικά το δίχρονο μοτέρ των μόλις 33,6 κ.εκ. Ο εμπρός τροχός ήταν πτυσσόμενος, η διαδικασία για τη συναρμολόγηση του λιλιπούτειου αυτοκινήτου χρειαζόταν ελάχιστα λεπτά, ενώ η τελική του ταχύτητα έφτανε στα 30 χλμ./ώρα.

Με την πρόοδο που έχει σημειώσει η τεχνολογία αλλά και τα μικρά ηλεκτρικά δίκυκλα που έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτου, πώς θα σας φαινόταν ένα σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο βαλίτσα, για μικρές αποστάσεις από και προς το αυτοκίνητο σας;

Δείτε το Mazda Suitcase Car σε “δράση” στην εκπομπή της Oprah Winfrey.

Πηγή Video: Oprah Winfrey Network

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.