Στο “σφυρί” το Nissan Skyline GT-R που είδαμε στο Fast & Furious 4 (+video)

Είναι το Nissan GT-R που οδήγησε ο Paul Walker στα γυρίσματα και τώρα δημοπρατείται. Τα μόλις 6.000 χλμ. του σίγουρα θα εκτοξεύσουν την τιμή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan GT-R

Μπορεί τα αυτοκίνητα που βλέπαμε κατά καιρούς στις ταινίες Fast & Furious να μην ήταν και τόσο διακριτικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Το Nissan GT-R που βλέπετε συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Fast & Furious 4 και σύντομα θα δημοπρατηθεί.

Όπως θα δείτε, στο αμάξωμα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επεμβάσεις. Ο ίδιος ο Paul Walker ήθελε να είναι χωρίς αυτοκόλλητα, όπως και έγινε. Το αυτοκίνητο παρέμεινε με το εργοστασιακό του χρώμα, το οποίο ονομάζεται “Bayside Blue Skyline”.

Βέβαια, υπήρξαν κάποιες τροποποιήσεις από την εταιρεία Kaizo Industries. Για παράδειγμα, έχουν εγκατασταθεί ελατήρια χαμηλώματος της Nismo, ενώ η ζάντες μεγέθους 19 ιντσών προέρχονται από την Volk Racing και “φιλοξενούν” φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω. “Κερασάκι” στην τούρτα αποτελούν το inteρcooler και το roll cage.

Όσο για τον κινητήρα, το Nissan GT-R εξοπλίζεται με έναν twin-turbo χωρητικότητας 2,6 λτ., ο οποίο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 6.000 χλμ., συνεπώς βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο (δυστυχώς δεν αναγράφεται η τιμή), αλλά και οπτικοακουστικό υλικό από την “καριέρα” του στην μεγάλη οθόνη.

Πηγή: www.gt-a.net

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.