Συνοδηγοί Προσοχή: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό (+videos)

Το ταμπλό του αυτοκινήτου μας δεν έχει σχεδιαστεί για να ακουμπάμε επάνω του τα πόδια μας και όποιος συνοδηγός το κάνει αυτό κινδυνεύει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κακές συνήθειες υπάρχουν πολλές και αυτό αφορά και τον οδηγό αλλά και τον συνοδηγό. Όμως η συνήθεια του συνοδηγού να βάζει τα πόδια του στο ταμπλό για να ξεκουραστεί δεν είναι απλώς κακή, καθώς μπορεί να αποβεί θανάσιμη.

Δείτε επίσης: “Πανδημία” τα τροχαία στην χώρα μας

Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και κυρίως οι γυναίκες συνοδηγοί, συνηθίζουν να βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου, για να ξεκουραστούν, κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Φαίνεται όμως πως αγνοούν τους κινδύνους που κρύβει αυτή τους η ενέργεια.

Προφανώς και η θέση οδήγησης είναι σχεδιασμένη για να καθόμαστε και να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, έχοντας δεμένη τη ζώνη μας. Αν σε κάποιο μικροατύχημα όμως ανοίξει ο αερόσακος του συνοδηγού στο ταμπλό, τότε τα πόδια στο ταμπλό θα διαλυθούν κυριολεκτικά.

Αστράγαλοι, γόνατα και ιερολαγόνια άρθρωση (εκεί που το πόδι ενώνεται με τη λεκάνη) μπορεί να πάθουν ανεπίστρεπτη βλάβη. Φυσικά υπάρχουν και χειρότερα, όπως να τραυματιστεί σοβαρά η σπονδυλική στήλη, να υπάρξει αναπηρία ακόμη και θάνατος αν τα ίδια τα γόνατα χτυπήσουν με δύναμη το κεφάλι.

Και όλα αυτά σε μία μικρή σύγκρουση με λίγα χλμ./ώρα, που είναι ικανή να ενεργοποιήσει τον αερόσακο. Γιατί αν θεωρήσουμε πως μιλάμε για ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου, τότε το video που ακολουθεί πιο κάτω είναι ενδεικτικό του τι μπορεί να συμβεί.

Καλό θα είναι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα είστε οδηγός να μην αφήσετε κανέναν να ακουμπήσει τα πόδια του στο ταμπλό ούτε για λίγο. Δείτε πιο κάτω το video στο 1:00.

Πιο κάτω θα δούμε ακόμη ένα video, στο οποίο εξετάζεται όχι μόνο ο τραυματισμός του συνοδηγού με τα πόδια στο ταμπλό αλλά και ο κίνδυνος από τα μη ασφαλισμένα αντικείμενα στο χώρο αποσκευών, με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.