Τα 4×4 που γεννήθηκαν στα χαρακώματα: Humvee

To Humvee είναι το χαϊδευτικό του στρατιωτικού οχήματος (HMMWV - High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), το οποίο γνωρίσαμε με πολιτικά ως Hummer!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Humvee

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στους… τετρακίνητους βετεράνους που έχοντας πια αποστρατευτεί συνεχίζουν να κατακτούν νέα εδάφη και να απαντούν νέες προκλήσεις! Αυτή την φορά την σκυτάλη παίρνει το θρυλικό Humvee!

Το Humvee είναι το χαϊδευτικό του στρατιωτικού τροχοφόρου οχήματος πολλαπλών χρήσεων υψηλής κινητικότητας (HMMWVHigh Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle). Πρόκειται για ένα ελαφρύ, αν και όχι τόσο μικρό, τετρακίνητο εκτός δρόμου αυτοκίνητο που κατασκευάζει η AM General από το 1983 μέχρι σήμερα, αρχικά για τις ανάγκες του αμερικανικού στρατού και στη συνέχεια για περίπου εβδομήντα ακόμα εθνικούς στρατούς, μεταξύ αυτών και ο ελληνικός.

Το Humvee έχει λάβει μέρος σε πολλούς πολέμους, όπως η εισβολή των ΗΠΑ στον Παναμά, ο πόλεμος του κόλπου, η στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βοσνία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Συρία, στο Ιράν και πρόσφατα στην στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 280.000 μονάδες, με την αξία καθεμιάς να ξεπερνά τις 220.000 δολάρια. Το Humvee εξοπλίζεται με ανεξάρτητες αναρτήσεις εμπρός και πίσω και μόνιμη τετρακίνηση, ενώ έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές, όπως τετράπορτο επιβατηγό, τεθωρακισμένο, ασθενοφόρο, διθέσιο με καρότσα, εξοπλισμένο με ραντάρ, πυραυλικά συστήματα ή πολυβόλα. Επίσης έχει δημιουργηθεί και μία άλλη πρόταση που αντί για τροχούς φέρει ερπύστριες ιδανικές για χιόνι.

Το Δεκέμβρη του 2014 η Εθνική Άμυνα των ΗΠΑ αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία 4.000 μεταχειρισμένα Humvees στο κοινό για πολιτική χρήση, με τιμή εκκίνησης τα 10.000 δολάρια. Οι πρώτες 25 πωλήσεις έλαβαν χώρα στις 17 Δεκέμβρη του 2014. Τα 25 αυτοκίνητα πωλήθηκαν έναντι 744.000 δολαρίων συνολικά. Έκτοτε πωλούνται σε εβδομαδιαίες δημοπρασίες από την GovPlanet.

Παράλληλα, η AM General κατασκεύασε το 1992 την πολιτική εκδοχή του Humvee, τα περίφημα Hummer 1, 2 και 3. Πρόκειται για μια γκάμα πολυτελών SUV που έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση το στρατιωτικό HUMVEE. Τα Hummer γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, ειδικά στις ΗΠΑ, αλλά δεν σημείωσαν εξίσου πετυχημένες εξαγωγές. Ο λόγος ήταν κυρίως ο τεράστιος όγκος τους που ήταν πολλές φορές απαγορευτικός για τις πυκνοκατοικημένες πόλεις της Ευρώπης με τους στενούς δρόμους, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και το πρόβλημα στη στάθμευση. Τελικά η AM General απορροφήθηκε το 2020 από τη GMC και πλέον το Hummer λανσαρίστηκε ξανά ως ηλεκτροκίνητο (HEV).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.