Μπορεί να έχει και το δικό σου αυτοκίνητο ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα! Δες πως λειτουργεί (+video)

Γνωρίζετε πως επιβραδύνουν τα σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα; Ώρα να δούμε τι είναι ακριβώς η πέδηση με ανάκτηση ενέργειας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στα αυτοκίνητα που κινούνται αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης, κάθε πάτημα του φρένου δημιουργεί αυτόματα και απώλεια ενέργειας. Σε κάποια υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος; Η ύπαρξη συστήματος για πέδηση με ανάκτηση ενέργειας.

Εκπομπές ρύπων: Ποια η διαφορά ανάμεσα σε WLTP και NEDC; 

Κατά το φρενάρισμα, η κινητική ενέργεια του οχήματος μειώνεται και, μέσω του συστήματος πέδησης, η ενέργεια χάνεται στο περιβάλλον με τη μορφή της θερμότητας. Στα υβριδικά ή ηλεκτρικά αυτοκίνητο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντοτε. Υπάρχουν οι περιπτώσεις της ομαλής επιβράδυνσης, όπου η πέδηση με ανάκτηση ενέργειας είναι ικανή να μειώσει την ταχύτητα στο επιθυμητό επίπεδο.

Στα ηλεκτρικά οχήματα, η αναγεννητική πέδηση ενεργοποιείται από τον οδηγό. Καθώς αφήνει το πεντάλ του γκαζιού, το αυτοκίνητο φρενάρει πολύ πιο έντονα από ένα απλό αυτοκίνητο. Η κινητική ενέργεια που χάνεται φορτίζει τη μπαταρία του οχήματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αυτονομία. Μάλιστα, αρκετές εταιρείες ανακοινώνουν περίπου 60% ανάκτηση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι το 60% της κινητικής ενέργειας που χάθηκε κατά την επιβράδυνση, είναι διαθέσιμο και πάλι για επιτάχυνση μέσω του ηλεκτροκινητήρα.

Ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα για πέδηση με ανάκτηση ενέργειας είναι το γνωστό “e-pedal” του αμιγώς ηλεκτρικού Nissan Leaf. Μόλις ο οδηγός αφήσει το πεντάλ, επιτυγχάνεται επιβράδυνση έως και 0,2G. Εκείνη τη στιγμή, το ηλεκτρικό μοτέρ λειτουργεί ως γεννήτρια και φορτίζει τις μπαταρίες εκμεταλλευόμενο την ταχύτητα του οχήματος. Όσο πιο έντονη είναι η επιβράδυνση, τόσο περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται στις μπαταρίες.

Ακολουθεί ένα video που παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας της πέδησης με ανάκτηση ενέργειας στο Renault Zeo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.