Τι είναι το “C” στον επιλογέα και σε ποιο αυτοκίνητο το συναντάμε;

Μία θέση στον επιλογέα που σίγουρα δεν την έχετε δει σε άλλο αυτοκίνητο! Πάμε να δούμε για ποιον λόγο υπάρχει και γιατί επιλέχθηκε το γράμμα "C"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Bronco

Όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο καιρό η αμερικανική εταιρεία, το Ford Bronco έρχεται σύντομα θα εισάγεται και στην Ευρώπη. Μπορεί στην Γηραιά Ήπειρο να έρχεται αποκλειστικά ως αυτόματο, αλλά η χειροκίνητη έκδοσή του έχει μία λεπτομέρεια που αξίζει να την γνωρίζουμε. Ήρθε η ώρα να δούμε τι είναι αυτό το παράξενο “C” που βρίσκεται στον επιλογέα!

Χρήσιμα: Τι σημαίνει το “RPM” στον πίνακα οργάνων; Η παρανόηση που γίνεται συχνά!

Η θέση “C” βρίσκεται ακριβώς κάτω από την όπισθεν και παίρνει το όνομά της από το “Crawler Gear”, που σημαίνει “σχέση για έρπειν”. Το χαρακτηριστικό της είναι η πολύ κοντή σχέση που χρησιμοποιείται στις υπερβολικά δύσβατες διαδρομές. Για να καταλάβετε με πόσο χαμηλή ταχύτητα κινείται το αυτοκίνητο σε αυτή την ταχύτητα, η τελική σχέση μετάδοσης επιλέγοντας το “C” είναι 94,75:1. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε 95 στροφές του στροφάλου, ο τροχός θα περιστραφεί μόλις μία φορά. Ενδεικτικά, όταν ο οδηγός επιλέγει 1η ταχύτητα, ο κινητήρας γυρνά 20 φορές, ενώ με 6η σχέση γυρνά 3 φορές για κάθε περιστροφή του τροχού.

Στην χώρα μας μπορεί να μην διατίθεται το Ford Bronco με χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά υπάρχει παρόμοια λειτουργία και στο αυτόματο 10 σχέσεων. Σε αυτή την περίπτωση, η “Crawler Gear” έχει σχέση μετάδοσης 64,33:1 και δίνει στο Bronco τη δυνατότητα να κινείται με ταχύτητα 6 km/h με τον κινητήρα να περιστρέφεται στις 2.400 στροφές ανά λεπτό.

Έτσι, εξασφαλίζεται ακριβής έλεγχος, μειώνοντας την πιθανότητα ακινητοποίησης σε δύσκολο έδαφος. Αναλυτικότερη εξήγηση θα βρείτε στο video του “Engineering Explained” που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.