Τι είναι και που βρίσκεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αυτός ο καθρέφτης;

Αυτό το... καθρεφτάκι υπάρχει σε αρκετά αυτοκίνητα, την υπάρξή του όμως λίγοι γνωρίζουν και την χρησιμότητά του την αγνοούν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι από εμάς όταν αγοράζουμε ένα προϊόν, σπάνια αφιερώνουμε χρόνο να γνωρίσουμε όλα τα χαρακτηριστικά του και τον λόγο της ύπαρξής τους. Προφανώς και τις περισσότερες φορές δεν διαβάζουμε καν το εγχειρίδιο χρήσης. Τα αυτοκίνητα σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό τον άτυπο κανόνα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, έτυχε να μπω σε ένα Honda CR-V (μοντέλο 2017) ενός φίλου. Καθώς λοιπόν βρισκόμουν στην θέση του συνοδηγού και περιεργαζόμουν το αυτοκίνητο για να δω πως… γερνάει, άνοιξα την θήκη γυαλιών (αυτή που είναι στον ουρανό του αυτοκινήτου, δίπλα από τα φώτα καμπίνας). Εκεί διαπίστωσα πως υπήρχε και ο καθρέφτης της πίσω σειράς (λέγεται και παιδικός καθρέφτης ή πίσω επιβατών, ενώ οι Αμερικάνοι τον ονομάζουν Conversation Mirror). Αμβλυγώνιος καθρέφτης αν προτιμάτε τον πιο… επιστημονικό όρο.

Του λέω λοιπόν: “βλέπω έχεις και καθρέφτη πίσω επιβατών”. Εκείνος μου απάντησε με έκπληξη “τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Έχει τέτοιο πράγμα το αυτοκίνητό μου;”.

Για να μην σας τα πολυλογώ λοιπόν, ο καθρέφτης πίσω επιβατών (ή όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρίστε τον) είναι ένα μικρό καθρεφτάκι, το οποίο συνήθως βρίσκεται στην πτυσσόμενη θήκη γυαλιών (συνήθως), στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (κάποια, λίγα αυτοκίνητα κυρίως πολυμορφικά ή μεγάλα SUV μπορεί να τον έχουν απλώς πάνω από τον κανονικό εσωτερικό καθρέφτη). Αυτός είναι εκεί για να προσφέρει οπτική επαφή με την πίσω σειρά επιβατών.

Έτσι, για παράδειγμα, μία μητέρα ή ένας πατέρας όταν οδηγεί, δεν χρειάζεται να στρίψει το κεφάλι του προς τα πίσω για να δει τι γίνεται με τα παιδιά του στο πίσω κάθισμα. Αρκεί για αυτό ένα γρήγορο βλέμμα στον “καθρέφτη πίσω σειράς”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]