Τι συμβαίνει όταν πέφτουμε σε λακκούβα και σαμαράκια; (+videos)

Οι ελληνικοί δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες και σαμαράκια, επομένως καλό είναι να δούμε σε videos τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό μας όταν περνάμε από αυτά.

Βρείτε μας στο

Όλοι οι οδηγοί γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι δρόμοι της χώρας μας είναι κακής ποιότητας, γεμάτοι λακκούβες, ενώ σε πολλά σημεία έχουν τοποθετηθεί και σαμαράκια.

Προφανώς τα περάσματα από τέτοια σημεία ταλαιπωρούν το αυτοκίνητό μας με διάφορους τρόπους καθώς φθείρουν πρόωρα ζάντες και ελαστικά, ανάρτηση και πλαίσιο.

Καλό είναι λοιπόν να έχουμε μια εικόνα του τι συμβαίνει όταν το αυτοκίνητό μας περνά με ταχύτητα από τέτοια σημεία ή εμπόδια ώστε να προσαρμόζουμε και εμείς αναλόγως την συμπεριφορά μας πίσω από το τιμόνι.

Στα videos που ακολουθούν, θα δούμε με τον καλύτερο τρόπο τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε μία λακκούβα, με την βοήθεια μίας Mercedes-Benz E-Class, η οποία είναι η αλήθεια ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά για καλό σκοπό…

Τα videos είναι γυρισμένα με κάμερα 4K με super slow motion (τα videos έχουν ανέβει στο κανάλι του youtube Warped Perception) αλλά και την αφαίρεση κάποιων μερών του αμαξώματος βλέπουμε ξεκάθαρα πως συμπεριφέρεται η ανάρτηση της Mercedes (κάτι που φυσικά αφορά όλα τα αυτοκίνητα), για να έχουμε έτσι μία εικόνα για το τι συμβαίνει κάθε φορά που πέφτουμε σε κακοτεχνία ή περνάμε από σαμαράκια.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr