Tips για επιβίβαση αυτοκινήτου σε πλοίο, δίχως άγχος

Σας αγχώνει η επιβίβαση του αυτοκινήτου σας στο καράβι; Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολα από όσο νομίζετε και με λιγότερο άγχος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
επιβίβαση αυτοκινήτου

Πολλοί είναι οι οδηγοί αυτοκινήτου που αγχώνονται μόνο και μόνο επειδή πρέπει να βάλουν το αυτοκίνητό τους στο πλοίο. Είναι μια διαδικασία που ειδικά αν είσαι νέος οδηγός δεν είναι καθόλου εύκολη και σε γεμίζει με τόσο άγχος που μπορεί να νιώθεις πως ξέχασες την… οδήγηση.

Με το άρθρο μου αυτό λοιπόν σκοπό έχω να προετοιμάσω όσους από τους οδηγούς νιώθουν αγχωμένοι με την διαδικασία αυτή. Να αποβάλλω το άγχος τους. Πάμε λοιπόν να δούμε βήμα-βήμα πως η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς πρόβλημα.

Πρώτα από όλα φροντίζουμε να μάθουμε που θα βρίσκεται το καράβι που μας ενδιαφέρει. Από ποιο σημείο του λιμανιού αναχωρεί. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία του, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλο λιμάνι. Αφού λοιπόν βρούμε το σημείο, καλό είναι αν υπάρχει ο χρόνος να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητό μας από εκεί, κάποια μέρα πριν την αναχώρησή μας, να εξοικειωθούμε με τον χώρο οδηγικά και να βεβαιωθούμε πως δεν θα κάνουμε κάποιο λάθος, την ημέρα αναχώρησης και χάσουμε πολύτιμο χρόνο (ή και το καράβι).

Φτάνοντας στην ημέρα της αναχώρησης φροντίζουμε από πριν να έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφά μας εύκολα προσβάσιμα και τακτοποιημένα, ώστε να αποφύγουμε το άγχος της τελευταίας στιγμής. Ξεκινάμε πολύ νωρίς και όχι οριακά, ώστε να φτάσουμε εκεί στην ώρα μας. Βρίσκουμε το καράβι και περιμένουμε στην ουρά που μας υποδεικνύουν οι λιμενικοί.

Σβήνουμε το αυτοκίνητο, ετοιμάζουμε τα έγγραφά μας και περιμένουμε. Μόλις δούμε κινητικότητα εμπρός στην σειρά μας εκκινούμε τον κινητήρα. Ακολουθούμε τους υπόλοιπους και τις υποδείξεις των λιμενικών ή του πληρώματος. Όταν πλησιάζουμε στο καράβι, ανάβουμε τα φώτα μας (εκτός διαφορετικής οδηγίας) και αφήνουμε αρκετή απόσταση από τον εμπρός, ειδικά αν πρόκειται να ανέβουμε ράμπα με κλίση. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε στα μισά της και μετά να πρέπει να ξεκινήσουμε σε ανηφόρα.

Το πλήρωμα του καραβιού θα σας κατευθύνει ακριβώς εκεί που πρέπει. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες και μην στρίβετε το τιμόνι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που σας υποδεικνύουν. Απενεργοποιούμε το ηχοσύστημα, καθώς είναι πηγή αντιπερισπασμού. Αν θεωρείτε πως είναι κάτι πολύ δύσκολο, πείτε σε κάποιον από το πλήρωμα να πάρει το αυτοκίνητό σας. Είναι προτιμότερο από το να προκαλέσετε κάποιο ατύχημα.

Όταν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σιγουρευτείτε πως έχετε τραβήξει χειρόφρενο. Κλειδώστε το και απενεργοποιήστε τον συναγερμό (ή επιλέξτε το ανάλογο πρόγραμμα λειτουργίας του συναγερμού). Παρατηρήστε καλά τον χώρο γύρω σας και βγάλτε και μία φωτογραφία/βίντεο, προκειμένου να γνωρίζετε που είναι το αυτοκίνητό σας όταν επιστρέψετε αν δεν μπορείτε να απομνημονεύσετε αριθμό καταστρώματος κλπ. (πολλές φορές παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις κατά την αποβίβαση, εξαιτίας οδηγών που δεν βρίσκουν το αυτοκίνητό τους). Είναι σημαντικό επίσης να θυμόσαστε τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου σας, καθώς μπορεί κάποια ανακοίνωση στο πλοίο να αφορά το δικό σας αυτοκίνητο. Σιγουρευτείτε πως έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα πράγματά σας, καθώς δεν επιτρέπεται να επιστρέψετε σε αυτό κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Πάμε τώρα στην αποβίβαση. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε εγκαίρως στο αυτοκίνητό μας. Πρέπει να θυμόμαστε πως εξαιτίας μας μπορεί να περιμένουν δεκάδες άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους. Αφού εντοπίσουμε το αυτοκίνητό μας αν δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτό, περιμένουμε σε ασφαλές μέρος. Ελέγχουμε αν το πλήρωμα του καραβιού έχει βάλει τάκους σε κάποια από τις ρόδες του αυτοκινήτου μας και αν δεν τον έχουν απομακρύνει ενημερώνουμε σχετικά. Όταν μπούμε στο αυτοκίνητο ΔΕΝ ενεργοποιούμε τον κινητήρα μας άμεσα (εκτός αν πρέπει). Ειδικά αν το μέρος στο οποίο βρισκόμαστε δεν έχει επαρκή εξαερισμό. Εκκινούμε το μοτέρ τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσουμε την πορεία μας (το τοξικό καυσαέριο είναι ότι χειρότερο για την υγεία μας). Ξεκινάμε και ακολουθούμε τον εμπρός και τις υποδείξεις του πληρώματος. Έχουμε αναμμένα τα φώτα μας (εκτός αν υπάρχει διαφορετική οδηγία) μέχρι την αποβίβασή μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.