Το αυτοκίνητο που είχε οθόνη σε όλο το ταμπλό και joystick αντί για τιμόνι το 1996 (+video)

Πίσω στο 1996 υπήρχε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που το οδηγούσες με joystick και σε όλο του το ταμπλό είχε οθόνη! Πάμε να δούμε ποιο ήταν αυτό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes F200

Πολλές φορές βλέπουμε αυτοκίνητα με νέα gadgets τα οποία πραγματικά εντυπωσιάζουν το κοινό. Όμως όλα αυτά τα νέα τεχνολογικά καλούδια δεν είναι και τόσο… νέα. Δείτε για παράδειγμα αυτό το Nissan που είχε οθόνη αφής πίσω στο 1983!

Όμως υπάρχει και άλλο ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, ακόμη πιο εντυπωσιακό το οποίο παρουσιάστηκε το 1996, 25 ολόκληρα χρόνια πριν δηλαδή. Ο λόγος για την Mercedes F 200 Imagination, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και το “αστέρι” της θάμπωσε τους παρευρισκόμενους!

Βλέπετε αυτό το αυτοκίνητο ήταν προπομπός των όσων βλέπουμε σήμερα. Μπορεί η τεχνολογία τότε να μην ήταν εξελιγμένη όσο σήμερα, όμως οι Γερμανοί μηχανικοί είχαν καταφέρει να κάνουν την Mercedes F 200 Imagination να οδηγείται μέσω ενός χειριστηρίου, χωρίς πεντάλ και τιμόνι (μπορούσε να το οδηγήσει είτε ο οδηγός είτε ο συνοδηγός), ενώ όλο της το ταμπλό καλύπτονταν από οθόνες. Θα λέγαμε λοιπόν πως εκεί βρίσκονται οι ρίζες του Hyperscreen της Mercedes, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.


Οι καινοτομίες της Mercedes F 200 Imagination δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς είχε πόρτες ηλεκτρικά ανοιγόμενες κατακόρυφα, με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας. Φυσικά, όλα αυτά τότε αποτελούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το οποίο όμως πλέον είναι η πραγματικότητα στην σύγχρονη αυτοκίνηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]