Το Malibu της Ελλάδας! Κάθε σπίτι και μια παραλία (+video)

Η χώρα μας με την ατελείωτη ακτογραμμή της έχει απίστευτες ομορφιές. Όπως για παράδειγμα αυτό το χωριό, που το κάθε σπίτι έχει και την δική του... παραλία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Malibu

Πιο κάτω θα δούμε σε video ένα από τα πλέον ιδιαίτερα μέρη της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το Δερβένι Κορινθίας. Το video αλλά και το κείμενο που ακολουθεί είναι από το κανάλι στο Youtube, “Up Drones“.

“Πρόβολοι. Έτσι μας ονόμασαν οι κάτοικοι στο Δερβένι Κορινθίας τους μικρούς αυτούς ντόκους που βρίσκονται διάσπαρτοι σε ακτίνα 4 χλμ και που είναι υπεύθυνοι για το πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο παραλιακό μέτωπο στο Δερβένι Κορινθίας.

Σε απόσταση μόλις λίγων εκατοντάδων μέτρων από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών το σκηνικό θυμίζει Malibu, εκεί όπου το κάθε σπίτι που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα διαθέτει και την δική του παραλία.

Εκατοντάδες μικροί κολπίσκοι με πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά (αξίζει να σημειωθεί πως το βάθος της θάλασσας σε απόσταση λίγων μέτρων από την ακτή ξεπερνά τα 100 μέτρα) περιβάλλονται από όμορφες και γραφικές κατοικίες δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Όπως μας εξήγησαν οι πολύ φιλόξενοι και πρόθυμοι να μας μιλήσουν για τον τόπο τους κάτοικοι στο Δερβένι η ευρύτερη περιοχή ταλανίζεται από υποθαλάσσιες κατολισθήσεις και το 2012 έπειτα από μια πολύ μεγάλη θαλάσσια κατολίσθηση αποκαλύφθηκαν τα θεμέλια από τα περισσότερα σπίτια που βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα.

Στο όλο πρόβλημα προστέθηκαν και οι δυνατοί “Μαΐστροι” άνεμοι (έτσι ονομάζουν οι ναυτικοί αλλά και οι ντόπιοι τους Βορειοδυτικούς ανέμους) που πλήττουν κυρίως τους χειμερινούς μήνες την περιοχή και επιδείνωναν και αυτοί το όλο πρόβλημα στην περιοχή.

Οι πρώτοι 6 τσιμεντένιοι πρόβολοι που βρίσκονται μπροστά στην κεντρική πλατεία του χωριού είναι κρατικό έργο και τοποθετήθηκαν προκειμένου να περιορίσουν την καταστροφή από την υποθαλάσσια κατολίσθηση και τους δυνατούς ανέμους που αναφέραμε πιο πάνω. Οι υπόλοιποι είναι πρωτοβουλία των πολιτών προκειμένου να προφυλάξουν της περιουσίες τους. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό”.

ΠΗΓΗ: Up Drones

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.