Το πιο… ήσυχο εσωτερικό αυτοκινήτου στον κόσμο (+video)

Η Rolls-Royce παρουσίασε την Phantom Tranquillity, η οποία αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και θα παραχθεί σε μόλις 25 μονάδες. Το εσωτερικό της είναι... διαστημικό!

Βρείτε μας στο

Ένα από τα πολυτελέστερα αυτοκίνητα της 89ης έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν η Rolls-Royce Phantom Tranquillity. Πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Phantom (θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 μονάδες), η οποία αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας.

Το εσωτερικό της σύμφωνα με τους δημιουργούς της είναι το απόλυτο μέρος για ηρεμία (εξ ου και η ονομασία Tranquillity) καθώς είναι το πιο ήσυχο εσωτερικό αυτοκινήτου που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Για αυτό το λόγο εξάλλου το παρομοιάζουν με το διάστημα… Στο εσωτερικό της Rolls-Royce μπορεί να συναντήσει κανείς πολυτελέστατα υλικά, όπως χάλυβα, αλουμίνιο, χρυσό, διαμάντια ακόμη και κομμάτια από… μετεωρίτη.

Στο ταμπλό οι σχεδιαστές έχουν απεικονίσει την βιβλιοθήκη της ταινίας Interstellar, ενώ η οροφή της Rolls-Royce Phantom Tranquillity απεικονίζει τον ουρανό με… τα άστρα, όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το συλλεκτικό μοντέλο της Rolls-Royce.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr