Το στρατιωτικό όχημα που έδωσε στην Audi το έναυσμα για το “quattro”

Μπορεί αυτό το στρατιωτικό όχημα να άγγιζε μετά βίας τα 113 χλμ./ώρα, αλλά "έπαιξε" καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία τετρακίνησης από την Audi!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
στρατιωτικό όχημα Quattro

Μπορεί στο άκουσμα της λέξης “quattro”, το μυαλό όλων μας να πηγαίνει αρχικά στην λαμπρή ιστορία της Audi στο Group B, αλλά και σε ένα από το σημαντικότερα αυτοκίνητα της που δεν είναι άλλο από το Audi Sport Quattro. Αυτή τη φορά, όμως, μέσα από μία αγγελία από ένα στρατιωτικό όχημα θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε ποιο τετράτροχο “έβαλε” το πρώτο λιθαράκι ώστε να δημιουργηθεί το δημοφιλέστερο σύστημα τετρακίνησης στον κόσμο.

Toyota Mega Cruiser: Η ιαπωνική «Καναδέζα» (+videos)

Ο λόγος για το εικονιζόμενο Volkswagen Type 183 Iltis, ένα όχημα που οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητές του ενέπνευσαν μετέπειτα τους μηχανικούς της Audi ώστε να προχωρήσουν στην ανάπτυξη της τετρακίνησης. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει το “εθνικό στρατιωτικό όχημα” της Γερμανίας, ακριβώς όπως είναι για την χώρα μας η περίφημη “καναδέζα”. Τελικά, μία αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον μοντέλο με το όνομα Munga δεν άφησε περιθώρια στο Volkswagen Type 183 Iltis.

Το εικονιζόμενο Volkswagen Type 183 Iltis βγήκε από το εργοστάσιο το 1985 (η έρευνα/ανάπτυξη ξεκίνησε το 1976) και προοριζόταν για τις ένοπλες δυνάμεις το Καναδά. Σήμερα, ωστόσο, βρίσκεται στην Γεωργία έχοντας διανύσει μόλις 3.600 χλμ. Έχει δεχθεί μία ανακατασκευή και κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 1,7 λτ., ο οποίος μετά βίας επιτρέπει μία τελική ταχύτητα της τάξης των 113 χλμ./ώρα. Για τις εκτός δρόμου δυνατότητες, βέβαια, δεν τίθεται αμφιβολία, αφού πέρα από την τετρακίνηση φέρει και κλείδωμα πίσω διαφορικού.

Το στρατιωτικό όχημα που “έδωσε” τα φώτα για την ανάπτυξη της τεχνολογίας quattro δημοπρατήθηκε πρόσφατα από τον οίκο “Bring A Trailer” και, όπως θα δείτε στην επίσημη αγγελία, η τιμή του άγγιξε τα 20.000 δολάρια, δηλαδή 17.300 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.