TractioN: Το επίσημο trailer του 23ου επεισοδίου της 22ης σεζόν

Δείτε το επίσημο trailer του 23ου επεισοδίου του τηλεοπτικού TractioN, το οποίο θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 23 Μαϊου στις 14:10 στο Star Channel.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όχι μόνο λόγω του επαγγέλματός της ως αθλητικογράφου, αλλά και βάσει του δυναμικού χαρακτήρα της, η Χριστίνα Βραχάλη έχει σπορτίφ ανησυχίες και ως προς την οδήγηση. Για χάρη της γοητευτικής δημοσιογράφου, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής αναλαμβάνουν χρέη εκπαιδευτών και το Traction μετατρέπεται για λίγο σε… σχολή γρήγορης οδήγησης. Στο απολύτως ασφαλές περιβάλλον του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, η Χριστίνα συναντάται με ένα μοντέλο άξιο των προσδοκιών της για έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι και πέρα από τα συνηθισμένα: Το εντυπωσιακό, σε εμφάνιση αλλά και επιδόσεις, Ford Puma ST με τους 200 ίππους. Ως… μαθήτρια, η Χριστίνα Βραχάλη αποδείχθηκε εξαιρετικά επιμελής και αποφοίτησε μετ’ επαίνων! Ωστόσο, για το αν η εμπειρία της ταχύτητας όπως την έζησε μπροστά στις κάμερες του Traction θα την επηρεάσει από εδώ και πέρα, η Χριστίνα απλώς απαντά με ένα αινιγματικό χαμόγελο. Η συνέχεια της ιστορίας, όπως πάντα, επί της οθόνης.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • BMW ΑLPINA D3 S: Τιμώντας τη μεγάλη παράδοση των μοναδικών δημιουργιών της, η Alpina συνεργάζεται επίσημα με την BMW για την παραγωγή ενός πραγματικά ξεχωριστού αυτοκινήτου. Με τις περιποιήσεις της Alpina η συγκεκριμένη BMW αποκτά την εντυπωσιακή δύναμη των 355 ίππων και μια σειρά από εξαρτήματα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, χάρη στα οποία ανεβάζει επιδόσεις -και φροντίζει να το δείχνει, μέσα και έξω.
  • CITRÖEN C5 AIRCROSS: Έχοντας επιλέξει το πλέον ευρύχωρο και άνετο SUV στη γκάμα της Citröen, κάποιοι (Θωμάς και Μάνος, φερ’ ειπείν) ετοιμάζονται για διακοπές και έχουν ήδη επιβιβαστεί στο καράβι για Κυκλάδες. Ενώ κάποιοι άλλοι συνεργάτες του TRACTION παραμένουν στις επάλξεις, για την παρουσίαση του C5 Aircross. Το οποίο, ως ναυαρχίδα των SUV της γαλλικής εταιρείας, γοητεύει με την ολοκληρωμένη φιλοξενία που παρέχει σε οδηγό και επιβάτες, αλλά και με το πλήθος των εκδόσεών του, εξοπλισμένο με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ ή ακόμη και ως υβριδικό.
  • ΥAMAHA TRACER 9 GT: Τη μοτοσικλέτα που όρισε από την αρχή τα κριτήρια του τι σημαίνει sport-touring παρουσιάζει ο Θανάσης. Προικισμένη με δύναμη, ευχρηστία στην καθημερινότητα αλλά και άνεση για ατελείωτα ταξίδια, με ημι-ενεργητική ανάρτηση και μια σειρά από σύγχρονα συστήματα που διεγείρουν τις αισθήσεις του αναβάτη, η Tracer 9 πλησιάζει στο «άριστα», τόσο ως sport όσο και ως touring.
  • AVIS LEASING: Μια εναλλακτική σχέση του οδηγού με το αυτοκίνητό του αποτελεί η επιλογή του leasing. Η εγγύηση μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο, της AVIS αποτελεί επιπλέον κίνητρο για να διερευνήσει κάποιος τις δυνατότητες που προσφέρει το leasing. Μιας λύσης ευέλικτης και σύγχρονης, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό παγκοσμίως, όπως και στην Ελλάδα πλέον.

Ακολουθεί το επίσημο Trailer της εκπομπής, την οποία μπορείτε να δείτε live διαδικτυακά εδώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.