110 χρόνια Benelli: Όλη η ιστορία της σε ένα video

Η Benelli είναι μία από τις πιο ιστορικές μάρκες μοτοσικλετών. Μέσα από το video που ετοίμασε μπορούμε να δούμε πως εξελίχθηκε από το 1911 έως και σήμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το video της Benelli ξεκινά με τα αδέρφια Benelli να περπατούν σε ένα χωματόδρομο, με τον μικρότερο όλων κάποια στιγμή να φεύγει από τα αδέρφια του τρέχοντας. Με αυτό τον τρόπο ο σκηνοθέτης θέλει να τονίσει τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο μικρότερος αδερφός, καθώς κέρδισε τίτλους και διακρίσεις τρέχοντας με τις μοτοσικλέτες Benelli.

Το video είναι αρκετά ατμοσφαιρικό, ενώ σε αυτό παρελαύνουν μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της μάρκας. Παράλληλα θα δούμε στιγμιότυπα από αγώνες, εικόνες από το παλιό αλλά και το νέο εργοστάσιο της μάρκας, αλλά και την σημαντική στιγμή της εξαγοράς της από τους Κινέζους της Geely το 2016, που της έδωσε νέα πνοή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr