17ο Concours d’ Elegance: Η ελληνική γιορτή του κλασσικού αυτοκινήτου!

Στις 7 Νοέμβρη έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το 17ο Concours d' Elegance της ΦΙΛΠΑ, γνωρίζοντας ιδιαίτερη επιτυχία και βέβαια το Traction δε θα μπορούσε να λείπει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο χώρος του ΟΑΚΑ πλημμύρισε με ένα έντονο άρωμα περασμένων δεκαετιών και αυτοκινητιστικής νοσταλγίας. Η ΦΙΛΠΑ διοργάνωσε με επιτυχία το 17ο Concours d’ Elegance στο οποίο διαγωνίστηκαν 103 κλασικά αυτοκίνητα, χρονολογίας 1930 ως 2001, όλα εξαιρετικά όμορφα και ιδιαιτέρως σπάνια, γεγονός που έκανε το έργο των κριτών πραγματικά δύσκολο.

Ο ηλιόλουστος καιρός στάθηκε σύμμαχος των επισκεπτών, των διαγωνιζομένων αλλά και των διοργανωτών. Από το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα που έληξε η εκδήλωση, η ροή του κόσμου ήταν μεγάλη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τις καλλίγραμμες καλλονές του ένδοξου παρελθόντος της αυτοκίνησης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης το μουσικό συγκρότημα Jitterbugs συνόδευε μουσικά τους επισκέπτες με αρμοστές μελωδίες.

Η ποικιλία των εκθεμάτων ήταν μεγάλη και περιλάμβανε οχήματα κάθε λογής, από αστικά λεωφορεία μέχρι μικρά αυτοκίνητα πόλης και από σπορ διθέσια καμπριολέ μέχρι επιβλητικές κούρσες. Οι συμμετοχές χωρίστηκαν σε δέκα κατηγορίες και βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι κάθε κατηγορίας. Επιπλέον υπήρξαν και πέντε ειδικές κατηγορίες βραβείων, μίας εκ των οποίων οι νικητές αναδείχθηκαν από τις ψήφους του κοινού.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, καθώς μέχρι πρότινος λάμβανε χώρα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στέφθηκε με επιτυχία και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ως τότε, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα τεκτενόμενα του 17ου Concours d’ Elegance παρακάτω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.