Το πρώτο εργοστάσιο της Nissan εκτός Ιαπωνίας και το κοινό στοιχείο με την χώρα μας!

Τα 60α του γενέθλια γιορτάζει το πρώτο εργοστάσιο της Nissan εκτός Ιαπωνίας! Μάλιστα υπάρχει και ένα κοινό στοιχείο με τη Nissan στην χώρα μας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan mexico

Ένα κοινό του Μεξικό και της Ελλάδας πέρα από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και την αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι πλέον ότι και στις δυο χώρες η Nissan κλείνει 60 χρόνια παρουσίας.

Στη χώρα των tacos, των κάκτων και των σομπρέρος η Ιαπωνική εταιρεία βρίσκεται από το 1961 με πρώτο το εργοστάσιο της CIVAC στην Cuernavaca, το οποίο ήταν μάλιστα το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων εκτός Ιαπωνίας.

Από τότε η Nissan έχει κατασκευάσει πάνω από 14 εκατομμύρια οχήματα και συνεχίζει δυναμικά θέτοντας νέους στόχους. Από το 2019 έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα ανανέωσης του 60% της γκάμας των αυτοκινήτων που κατασκευάζει εκεί : Versa, Sentra, NP300, Kicks και March. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι το λανσάρισμα του συστήματος E-POWER για πρώτη φορά σε χώρες της Αμερικάνικης Ηπείρου. Στην ουσία αποτελεί μια παραλλαγή του παραδοσιακού υβριδικού συστήματος και η Nissan έχει ήδη πουλήσει 500.000 οχήματα εφοδιασμένα με αυτό το σύστημα.


Στην Ελλάδα επίσης ο Ιαπωνικός κολοσσός κλείνει 60 χρόνια μέσω της ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με σημαντικότερες στιγμές το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980-1995) και το κέντρο διανομής ανταλλακτικών, αυτοκινήτων και εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994). Αν τα συνολικά νούμερα πωλήσεων δεν μπορούν να συναγωνιστούν αυτά του Μεξικού, οι συνολικά 640.000 πωλήσεις είναι σίγουρα ένα άκρως εντυπωσιακό νούμερο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.