89η έκθεση αυτοκινήτου Γενεύης: Mega gallery

Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είναι από τις σημαντικότερες στην παγκόσμια αυτοκίνηση και οι Μάνος και Κώστας Στεφανής ήταν εκεί και μας μεταδίδουν το κλίμα μέσα από εικόνες.

Βρείτε μας στο

Η 89η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν από τις πιο λαμπερές όλων των εποχών. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως παρά την τάση που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια, να απουσιάζουν κάποιες μάρκες από μεγάλες εκθέσεις, οι απουσίες από την Γενεύη ήταν ελάχιστες.

Συνολικά, είχαμε περισσότερα από 900 αυτοκίνητα στον χώρο της έκθεσης, με πάνω από 150 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες να λαμβάνουν χώρα, ενώ οι διοργανωτές περιμένουν περισσότερους από 660.000 επισκέπτες, να περάσουν τις πύλες της.

O Μάνος Στεφανής και ο Κώστας Στεφανής βρέθηκαν κατά τις “δημοσιογραφικές” ημέρες εκεί για να μας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν στη φετινή έκθεση της Γενεύης, η οποία σήμερα, 7 Μαρτίου, ανοίγει τις πύλες της για το κοινό. Στην γκαλερί φωτογραφιών που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στην έκθεση αλλά και από τα αυτοκίνητα που έκαναν την παγκόσμια πρεμιέρα τους εκεί.