Nissan-Ευρώπη: Γεγονός η αυτόνομη οδήγηση στις πόλεις (+video)

Η Nissan ολοκλήρωσε τις δοκιμές αυτόνομης οδήγησης σε πολύπλοκα αστικά περιβάλλοντα σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλείου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan δοκιμές αυτόνομης οδήγησης Αγγλία 2023

Συγκεκριμένα, το ServCity, ένα κοινοπρακτικό εγχείρημα που υποστηρίζεται από τη Nissan και την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, έφτασε στην φάση της ολοκλήρωσής του, με την ανάπτυξη προηγμένης τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης, για χρήση σε πολύπλοκα αστικά περιβάλλοντα στο Λονδίνο, με την υποβοήθηση υποδομών της πόλης.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Υποστήριξη στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Μετά από τρία χρόνια έρευνας και περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα σε καθεστώς δοκιμαστικής αυτόνομης οδήγησης, η Nissan εργάστηκε μαζί με τους εταίρους της κοινοπραξίας για την ανάπτυξη ενός σχεδίου που θα βοηθήσει τις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου να ενσωματώσουν προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομων οχημάτων, εντός των υποδομών τους.


Το έργο διερεύνησε επίσης πώς οι πόλεις θα μπορούσαν να προσφέρουν, στο μέλλον, μια υπηρεσία τύπου “Robotaxi”, προς όφελος των κατοίκων και των επιβατών.

Διαβάστε επίσης: Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα που ονειρευόμαστε!

Με βάση ένα αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF, το συνδεδεμένο και αυτόνομο όχημα ServCity (CAV) ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ολοένα και πιο απαιτητικές δοκιμές επικύρωσης στους δρόμους του Λονδίνου, συνδεδεμένο με το εργαστήριο Smart Mobility Living Lab (SMLL) που βρίσκεται στο Greenwich της Αγγλίας.

Το ServCity μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πλήρεις δυνατότητες του SMLL, χρησιμοποιώντας το δίκτυο αισθητήρων του και μια σουίτα επεξεργασίας δεδομένων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον συνεργαζόμενων υποδομών, για να βελτιώσει την επίγνωση της κατάστασής του.

Ειδικότερα, η υποδομή μπορεί να ανιχνεύσει ένα αντικείμενο που δεν βρίσκεται στη λωρίδα ή στην οπτική γωνία του οχήματος (λόγου χάρη γύρω από μια στροφή ή σε απόσταση) και να ενημερώσει το όχημα, έτσι ώστε να ελιχθεί με τρόπο που διασφαλίζει την ομαλότητα και την ασφάλεια στην κυκλοφορία, όπως γίνεται με την αλλαγή λωρίδας.

Η φάση ολοκλήρωσης του έργου περιλαμβάνει μια σειρά από επιδείξεις προς τους ενδιαφερόμενους, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν από πρώτο χέρι τις προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης κίνησης, ενσωματωμένες με υφιστάμενες υποδομές CAV στους δρόμους του Greenwich.

Το ServCity χρηματοδοτείται από κοινού από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και τους εταίρους της κοινοπραξίας, το κυβερνητικό ταμείο Ευφυούς Κινητικότητας ύψους 100 εκατ. λιρών Αγγλίας που διαχειρίζεται το Κέντρο Συνδεδεμένων και Αυτόνομων Οχημάτων (CCAV) και παρέχεται από τον οργανισμό καινοτομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Innovate UK.

Ο υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, Jesse Norman, δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση των δοκιμών: “Η κυβέρνηση επένδυσε 7 εκατ. λίρες σε αυτό το έργο για να είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Από τότε, το ServCity έχει αποδειχθεί το κλειδί για να απαντήσει στα πρακτικά ερωτήματα για το πώς θα ενσωματωθούν τα αυτόνομα οχήματα στις πόλεις, για το δημόσιο καλό.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.