Στην Ελλάδα το κορυφαίο Toyota GR Yaris – Η τιμή του ως χειροκίνητο και ως αυτόματο

Το ανανεωμένο Toyota GR Yaris είναι διαθέσιμο πλέον και στην ελληνική αγορά! Δείτε όλες τις πληροφορίες και ασφαλώς τις τιμές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris

Στην αρχή του έτους, η ιαπωνική εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση του κορυφαίου Toyota GR Yaris, το οποίο μάλιστα απέκτησε και αυξημένη ιπποδύναμη. Τώρα έφτασε η ώρα να δούμε πόσο κοστίζει στη Ελλάδα, τόσο η χειροκίνητη, όσο και η αυτόματη έκδοση του τετρακίνητου μοντέλου.

Δείτε επίσης: Το δημοφιλές ιαπωνικό B-SUV ανανεώθηκε – Από 20.580 ευρώ και με 5ετή εγγύηση

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό εξακολουθεί να βρίσκεται ο τρικύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λτ., ο οποίος αυτή τη φορά αποδίδει 280 ίππους στην ευρωπαϊκή του εκδοχή, ενώ η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 390 Nm (από 261 ίππους και 360 Nm). Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου σασμάν ή μέσω νέου αυτόματου 8 σχέσεων (GAZOO Racing Direct).


Το βάρος του Toyota GR Yaris αγγίζει τα 1.280 κιλά, ενώ η έκδοση με αυτόματο σασμάν ζυγίζει 1.300 κιλά. Η αρχιτεκτονική της ανάρτησης χαρακτηρίζεται από διπλά ψαλίδια εμπρός και πίσω, ενώ υπάρχουν και Torsen διαφορικά. Οι δε τροχοί είναι της BBS, με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S να έχουν διαστάσεις 225/40 ZR18 και στους δύο άξονες.

Για αγοραστές που θα “γράψουν” αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα, η Toyota προσφέρει το πακέτο “Circuit”, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πρόσθετο ψυγείο, αναβαθμισμένο Intercooler, αλλά και τροποποιημένο σύστημα εισαγωγής αέρα. Επιπλέον, όπως και στο απερχόμενο GR Yaris, υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης, το Normal, το Sport και Track.

Από 66.670 ευρώ
Η τιμή του κορυφαίου Toyota GR Yaris ξεκινά στην Ελλάδα από τα 66.670 ευρώ στην χειροκίνητη έκδοση σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που επιλεχθεί αυτόματο κιβώτιο, το ποσό αυξάνεται στα 70.310 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.