Aprilia: Καλοκαιρινές προσφορές με όφελος έως και 1.000 ευρώ

Αποκλειστικά προνόμια και νέες προσφορές για τις μοτοσυκλέτες της Aprilia οι οποίες θα ισχύουν έως και το τέλος Ιουλίου ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aprilia καλοκαιρινές προσφορές 2024

Σε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αναβάτες να γνωρίσουν από κοντά την γκάμα των μοτοσυκλετών της προχωρά η Aprilia ώστε να ανακαλύψουν παράλληλα τις νέες προσφορές της εταιρείας αλλά και τα προνόμια που συνοδεύουν την αγορά ενός νέου μοντέλου της.

Διαβάστε επίσης: Νέες “αφρικάνικες” εκδόσεις για τις R 1300 GS και F 900 GS (+video)

Το νέο αστέρι στην γκάμα της εταιρείας από το Noale είναι η RS 457 που “εισβάλλει” στην κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού που μπορούν να οδηγηθούν με άδεια κατηγορίας A2 με ένα μοναδικό συνδυασμό χαμηλού βάρους, ισχύος και ευκολίας οδήγησης, αλλά και την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην κατηγορία της.


Aprilia RS 457

Με την “υπογραφή” της Aprilia στη συμπεριφορά της η RS 457 είναι μια πραγματική σπορ μοτοσυκλέτα, σε καθαρό στυλ RS, ένα νέο τεχνολογικό και στιλιστικό σημείο αναφοράς για μικρούς σε ηλικία αναβάτες που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 7.199 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Με μειωμένες τιμές το νέο Peugeot Tweet 200

Χάρη στην ειδική φόρμουλα του προγράμματος DreamRide Now, μπορείτε να αποκτήσετε την Aprilia RS 457 με χαμηλές δόσεις από 105 ευρώ/μήνα και μετά από τρία (3) χρόνια να αποφασίσετε αν θα την κρατήσετε, θα την αντικαταστήσετε ή θα την επιστρέψετε.

Επιπλέον η Aprilia προσφέρει αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν για ολόκληρο τον Ιούλιο στις μοτοσυκλέτες της γκάμας της. Η Tuareg, η δικύλινδρη adventure που κέρδισε το Africa Eco Race προσφέρεται τώρα με όφελος 500 ευρώ, στα τρία χρώματα του 2024 – το Dakar Podium, το Atreides Black και το Canyon Sand – και με όφελος 1.000 ευρώ στα χρώματα του 2023. Επίσης με όφελος 500 ευρώ προσφέρονται και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 660, το σπορ RS και το roadster Tuono.

Υπάρχουν επίσης προσφορές που φτάνουν έως τα 1.000 ευρώ όπως και εξειδικευμένες λύσεις χρηματοδότησης DreamRide για τις Tuono V4 και RSV4, και τη σειρά μοτοσυκλετών 125 κ.εκ. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.