Καταδίωξη στην Κηφισιά – Video από την “επιχείρηση” της Αστυνομίας

H κλοπή του αυτοκινήτου από Ρομά συνέβη στο Μενίδι και οι δύο συλλήψεις έγιναν στην Κηφισιά. Δείτε πλάνα από την καταδίωξη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καταδίωξη

Καταδίωξη αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (11/9), όταν η ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε ειδοποίηση για κλεμμένο όχημα το οποίο εντοπίστηκε άμεσα. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε με τροχαίο ατύχημα και συλλήψεις.

Δείτε επίσης: Έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία με 214 παραβάσεις – Τα “ευρήματα” της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στο Μενίδι, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος σταμάτησε σε περίπτερο. Εκείνη τη στιγμή, στο αυτοκίνητο μπήκε Ρομά με συνεπιβάτη και “εξαφανίστηκαν”. Ευτυχώς το αυτοκίνητο εξοπλιζόταν με GPS, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έρθει σε άμεση επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό.


Πράγματι, το όχημα εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τον οδηγό ωστόσο να μην σταματά στο σήμα τους. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη με τη συνεισφορά της ΟΠΚΕ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα με την ακινητοποίηση του κλεμμένου οχήματος μέσα σε οικοδομή, επί της οδού Αχαρνών στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας πολίτης τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Ακολουθούν video από την καταδίωξη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο οδηγός που έκλεψε το αυτοκίνητο έχει συλληφθεί άλλες 16 φορές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.