Τρεις συλλήψεις για “κόντρες” – Πρόστιμα 18.300 ευρώ και δίπλωμα απ’ την αρχή

Οι τρεις οδηγοί των πανίσχυρων μοντέλων εντοπίστηκαν να οδηγούν επικίνδυνα κατά μήκος της Λ. Βουλιαγμένης! Δείτε το video που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κόντρες

Έπειτα από στοχευμένους ελέγχους στην Αττική, η Ελληνική Αστυνομία μέσα σε μόλις 24 ώρες βεβαίωσε 1.174 παραβάσεις. Ανάμεσά τους ήταν και οι τρεις παραβάσεις σε οδηγούς που πραγματοποιούσαν αυτοσχέδιους αγώνες στη Λ. Βουλιαγμένης. Συνελήφθησαν και τους βεβαιώθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 18.300 ευρώ.

Δείτε επίσης: Πρατήριο καυσίμων σφραγίστηκε για δύο χρόνια – Σε ποια περιοχή βρίσκεται

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις οδηγοί ηλικίας 28, 30 και 41 ετών είναι κατηγορούμενοι για επικίνδυνη οδήγηση. Εντοπίστηκαν να οδηγούν επικίνδυνα κατά μήκος της Λ. Βουλιαγμένης από την περιοχή της Βούλας έως τη Γλυφάδα, με συνεχείς ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες των οδών.


Στου οδηγούς των οχημάτων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 18.300 ευρώ, αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του κάθε οχήματος και η άδεια ικανότητας οδήγησης έκαστου οδηγού. Επιπλέον, λόγω συμπλήρωσης των προβλεπόμενων από το σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς των οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.) πόντων, οι άδειες ικανότητας οδήγησής τους θα επαναχορηγηθούν κατόπιν εκπαίδευσης και επανεξέτασης τους.

Ο συνολικός απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ.
Στο πλαίσιο 2.654 ελέγχων που διενεργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής, συνελήφθησαν -5- άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, βεβαιώθηκαν συνολικά -805- παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά -42- για μέθη, -34- για υπερβολική ταχύτητα, -25- για επικίνδυνους ελιγμούς και -13- για φωτεινούς σηματοδότες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.