Το υβριδικό Toyota που πέτυχε ρεκόρ Guinness – Κατανάλωσε 2,52 λτ./100 χλμ.

Ένα ρεκόρ που σίγουρα απαιτούσε τεράστια υπομονή από τον οδηγό! Δείτε το μοντέλο της Toyota που πλέον βρίσκεται στο βιβλίο Guinness...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Prius

Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή ή όχι ενός μοντέλου. Τα υβριδικά μοντέλα διακρίνονται για την ικανοποιητική τους κατανάλωση, με το Toyota Prius μάλιστα να πετυχαίνει πρόσφατα ένα νέο ρεκόρ Guinness. Έγινε το μοντέλο με την χαμηλότερη κατανάλωση, μιας και η μέση τιμή σε ένα ταξίδι 5.198 χιλιομέτρων άγγιξε την απίστευτη τιμή των 2,52 λτ./100 χλμ.

Δείτε επίσης: Χαμηλότερο επιτόκιο για το best seller της Nissan – Μηναία δόση 308 ευρώ

Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε από τον οδηγό Wayne Gerdes, ο οποίος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός υβριδικού Toyota Prius. Στόχος του ήταν να ταξιδέψει από το Δημαρχείο του Λος Άντζελες μέχρι το δημαρχείο της Νέας Υόρκης καταναλώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο καύσιμο. Εν τέλει, το Toyota Prius έφτασε στον προορισμό του με την μέση κατανάλωση να διαμορφώνεται στα 2,52 λτ./100 χλμ. (5.198 χλμ. με περίπου 130 λίτρα βενζίνης). Αυτή ήταν και η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου που έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ και πλέον έχει μία θέση στο βιβλίο Guinness.


“Το Toyota Prius μας έχει εντυπωσιάσει όλους τα τελευταία 23 χρόνια και ειλικρινά, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει μέχρι σήμερα. Το παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης είναι για εμάς μόνο μία ακόμη απόδειξη ότι το Prius είναι πραγματικά ένα θαύμα της μηχανικής”, δήλωσε ο Michael Tripp, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Μάρκετινγκ Οχημάτων της Toyota.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο τροφοδοτείται από το πέμπτης γενιάς υβριδικό σύστημα Toyota. Εξοπλίζεται από κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων, έχει απόδοση 194 ίππων και η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς.

Πηγή: guinnessworldrecords.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.