Top 10 με Dacia στην κορυφή της Ευρώπης – Το ηλεκτρικό με μείωση 38%

To μοντέλο της Dacia εξακολουθεί και τον Αύγουστο να "σαρώνει" στην Ευρώπη, την ώρα που το best seller στα ηλεκτρικά καταγράφει πτώση. Δείτε το Top 10...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Sandero

Τα στοιχεία ταξινομήσεων για τον Αύγουστο του 2024 δημοσιεύθηκαν από τον οργανισμό Jato Dynamics και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε πως διαμορφώνεται το Top 10 νέων μοντέλων.

Δείτε επίσης: Τρία Toyota που είναι πρώτα στις κατηγορίες τους – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη θέση βλέπουμε για ακόμα μία φορά να “φιγουράρει” το Dacia Sandero. Με 15.653 ταξινομήσεις, το ρουμάνικο best seller κατάφερε να αυξήσει τις ταξινομήσεις του κατά 9% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του 2023. Στη δεύτερη θέση συναντάμε το αμιγώς ηλεκτρικό, Tesla Model Y, το οποίο με 13.410 ταξινομήσεις “βλέπει” μία μείωση της τάξης του 38%. Όπως θα δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα που βρίσκονται στο Top 10, το συγκεκριμένο κατέγραψε την μεγαλύτερη πτώση.


Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το best seller της ελληνικής αγοράς. Αναφερόμαστε ασφαλώς στο Toyota Yaris Cross, το οποίο τους τελευταίους μήνες “εκτοξεύεται” στην ευρωπαϊκή αγορά. Μέσα στον Αύγουστο ταξινομήθηκε 13.201 φορές, με την αύξησή του να φτάνει σε ποσοστό 24%.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται το Top 10 της ευρωπαϊκής αγοράς για τον Αύγουστο του 2024. Τρεις εταιρείες κατάφεραν να έχουν και δεύτερο μοντέλο στο Top 10, η Toyota (Yaris και Yaris Cross), η Volkswagen (Τ-Roc και Polo) και η Dacia (Sandero και Duster).

Πηγή: jato.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.