Τα τρία B-SUV που “σαρώνουν” στην Ελλάδα – Οι τιμές εκκίνησής τους

Αυτά τα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν σε εμπορικό επίπεδο στην αγορά των B-SUV! Δείτε πόσες φορές ταξινομήθηκαν στο 8μηνο και πόσο κοστίζουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
B-SUV

Τα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) για το 8μηνο του 2024 μας έδειξαν ότι η B-SUV κατηγορία είναι η δημοφιλέστερη στην χώρα μας. Ενδιαφέρον έχει, λοιπόν, να δούμε τους τρεις “πρωταγωνιστές” που πέτυχαν τις υψηλότερες ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς στην ελληνική αγορά.

Δείτε επίσης: Το μικρό SUV της Volkswagen – Χιλιάρης κινητήρας και κάτω από 20.000 ευρώ

Στην πρώτη θέση συναντάμε το Toyota Yaris Cross, το οποίο είναι ταυτόχρονα και best seller 8μήνου στην Ελλάδα. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο έχει ταξινομηθεί 5.872 φορές αγγίζοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 19,27%. Πίσω του, στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Peugeot 2008 με 3.929 ταξινομήσεις, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με το Suzuki Vitara των 3.512 ταξινομήσεων.


Από 24.270 ευρώ το Toyota Yaris Cross 
Το Toyota Yaris το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρεται στη βασική του έκδοση με υβριδικό μοτέρ 116 ίππων, αλλά και με στάνταρ το κιβώτιο e-CVT. Η τιμή του ξεκινά από τα 24.270, ενώ από τη γκάμα δεν απουσιάζει η πιο ισχυρή έκδοση 130 ίππων, αλλά και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης.

Ολοκληρωμένο, γαλλικό best seller με 24.800 ευρώ
Το Peugeot 2008 διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων και κινητήρων. Ενδεικτικά, προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης, diesel, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. H τιμή του ανανεωμένου Peugeot 2008 ξεκινά στην Ελλάδα από τα 24.800 ευρώ στην βασική έκδοση βενζίνης με τους 100 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Ξεκινά κάτω από τα 20.000 ευρώ
Η τριάδα ολοκληρώνεται με το “φρεσκαρισμένο” Suzuki Vitara, το οποίο ωστόσο διατίθεται και στην “προ ανανέωσης” εκδοχή. Το B-SUV με ιαπωνική καταγωγή που ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 19.580 ευρώ. Το εν λόγω ποσό αφορά στην δικίνητη έκδοση με ήπια υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ., ισχύ 129 ίππων και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Για όσους επιλέξουν το ανανεωμένο μοντέλο, η τιμή εκκίνησης αυξάνεται στα 20.580 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.