Το best seller της MINI τώρα με επιτόκιο 3,9% – Οι τιμές του στην Ελλάδα

Το πιο μεγάλο MINI της αγοράς προσφέρεται πλέον με χαμηλότερο επιτόκιο στην ελληνική αγορά! Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Countryman

Το νέο MINI Countryman αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο εμπορική πρόταση της εταιρείας στην Ελλάδα, με τον πίνακα του ΣΕΑΑ να αναφέρει 768 ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο. Πλέον, το δημοφιλές SAV της MINI γίνεται πιο προσιτό μέσω του προγράμματος MINI Financial Services.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο MINI Cooper S – Με δίλιτρο μοτέρ 204 ίππων

Το πολυτελές Sports Activity Vehicle της βρετανικής μάρκας διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά MINI, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και διατίθεται με κινητήρες mild hybrid, βενζίνης και diesel, και ως αμιγώς ηλεκτρικό σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το νέο ελκυστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, ισχύει για όλα τα μοντέλα MINI Countryman, πλην της κορυφαίας έκδοσης JCW.


MINI Countryman SE ALL4 2024

Οι κινητήρες του MINI Countryman
Ξεκινώντας από τις επιλογές βενζίνης, στη βάση της γκάμας συναντάμε το MINI Countryman C, το οποίο εξοπλίζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 170+19 ίππων. Ακολουθεί το τετρακίνητο S ALL4 με τετρακύλινδρο μοτέρ και ισχύ 218 + 19 ίππων, ενώ στην κορυφή βρίσκεται το πανίσχυρο John Cooper Works ALL4 των 300 ίππων.

MINI Countryman SE ALL4 2024

Ασφαλώς, δεν απουσιάζει και η diesel επιλογή με τετρακύλινδρο μοτέρ 2,0 λτ., το οποίο αποδίδει 163 + 19 ίππων. Όλες οι εκδόσεις του MINI Countryman συνοδεύονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η πλούσια γκάμα ολοκληρώνεται με δύο αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, τις Ε και SE ALL4 με ισχύ 204 και 313 ίππων.

Οι τιμές στην Ελλάδα
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζουν όλες οι εκδόσεις του νέου μοντέλου της βρετανικής εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.