Το πιο προσιτό αυτοκίνητο πόλης – Από 15.850 ευρώ και με 5ετή εγγύηση

Το αυτοκίνητο πόλης της κινέζικης εταιρείας είναι διαθέσιμο πλέον στη χώρα μας! Με ισχύ 95 ίππων και αυτονομία έως 395 χλμ. στην πόλη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Leapmotor Τ03

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες όπου λανσάρονται τα μοντέλα της Leapmotor, αρχικά θα προσφέρονται δύο μοντέλα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρχει τουλάχιστον μία νέα άφιξη κάθε χρόνο. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε το αμιγώς ηλεκτρικό πόλης, το οποίο ονομάζεται Leapmotor Τ03 και είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο πόλης.

Δείτε επίσης: Τα τρία B-SUV που “σαρώνουν” στην Ελλάδα – Οι τιμές εκκίνησής τους

Το Leapmotor T03 των 3,62 μέτρων ξεκινά από τα 15.850 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ” και της προωθητικής ενέργειας λανσαρίσματος 1.000 ευρώ. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας σύγχρονος ηλεκτρικός κινητήρας μόνιμου μαγνήτη με ισχύ 95 ίππων και 158 Nm ροπής.


Αυτονομία έως 395 χλμ. στην πόλη
Τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 37,3 kWh που εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 265 χλμ. και έως 395 χλμ. στον αστικό κύκλο (WLTP). Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει 3 προφίλ οδήγησης και 3 ρυθμίσεις για την υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, προκειμένου να παραμετροποιεί το αυτοκίνητο όπως επιθυμεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Στάνταρ οθόνη αφής 10,1 ιντσών
Η καμπίνα του Leapmotor Τ03 έχει κορυφαίους χώρους και ισχυρή δόση πρακτικότητας, περιλαμβάνοντας στο στάνταρ εξοπλισμό στοιχεία άνεσης όπως είσοδο με Bluetooth, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης, infotainment με οθόνη αφής 10,1”, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8”, καθώς και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή με ηλεκτρικό σκίαστρο.

Επιπρόσθετα, για την ασφάλεια φροντίζουν τόσο ο ιδιαίτερα άκαμπτος κλωβός του αμαξώματος όσο και το πακέτο 10 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS) που είναι κορυφαίο στην κατηγορία. Μεταξύ άλλων παρέχει αυτόματο φρενάρισμα, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, ανίχνευση κόπωσης/απόσπασης προσοχής του οδηγού, επιτήρηση τυφλού σημείου και σύστημα προειδοποίησης ανοίγματος πόρτας.

Το βιβλίο των παραγγελιών θα ανοίξει την 1η Οκτωβρίου και το Leapmotor T03 θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024 που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί κλείνοντας, πως για το μοντέλο θα ισχύει 5ετής εγγύηση μηχανικών μερών και 8ετής για την μπαταρία υψηλής τάσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.