To μεγάλο SUV της Leapmotor ήρθε στην Ελλάδα – Διαθέσιμο με έκπτωση 2.000 ευρώ

Το νέο D-SUV της Leapmotor εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 218 ίππων! Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και που θα το δείτε από κοντά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Leapmotor C10

Μαζί με το μικρό αυτοκίνητο πόλης (γνωρίστε το εδώ αναλυτικά), στην ελληνική αγορά έφτασε και το Leapmotor C10, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της D-SUV κατηγορίας. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά και να δούμε πόσο κοστίζει στην ελληνική αγορά, έπειτα από έκπτωση ύψους 2.000 ευρώ.

Το Leapmotor C10 είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας, ένα ηλεκτρικό D-SUV με μήκος 4,7 μέτρα. Η τιμή του με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ” και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος ύψους 2.000 ευρώ, ξεκινάει από τα 30.900 ευρώ. Τροφοδοτείται από μπαταρία που έχει χωρητικότητα 69,9 kWh και εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 420 χλμ. και έως 574 χλμ. στον αστικό κύκλο (WLTP). Όσο για τον ηλεκτροκινητήρα του, αυτός είναι μόνιμου μαγνήτη, αποδίδει 218 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς.


Πλούσιος εξοπλισμός από την βασική έκδοση
Η καμπίνα του Leapmotor C10 φιλοξενεί άνετα πέντε ενηλίκους. Η έκδοση εξοπλισμού Style διαθέτει πακέτο 16 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), infotainment με οθόνη αφής 14,6” και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, Wi Fi, σημείο ασύρματης φόρτισης κινητού, online πλοήγηση, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αντλία θερμότητας, Full LED προβολείς, μέχρι και τεράστια πανοραμική ηλιοροφή με εμβαδό 2,1 m2 και ηλεκτρικό σκίαστρο.

Η κορυφαία έκδοση Design προσθέτει έναντι κόστους 1.500 ευρώ δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, τροχούς 20” και πίσω φιμέ τζάμια.

Το Leapmotor C10 θα δώσει το παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024 που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ισχύει 5ετής εγγύηση μηχανικών μερών και 8ετής για την μπαταρία υψηλής τάσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.