Το ολοκαίνουριο SUV της Alfa Romeo που θα δείτε στην έκθεση “AUTO ATHINA”

Το παρών στην "AUTO ATHINA" θα δώσει το νέο SUV της Alfa Romeo! Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και πληροφορίες για την έκθεση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Junior

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση αυτοκινήτου “AUTO ATHINA” έχει ήδη ξεκινήσει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους λάτρεις της Alfa Romeo και όχι μόνο. Όπως έγινε γνωστό, στη συγκεκριμένη έκθεση θα δώσει το παρόν η ολοκαίνουρια Alfa Romeo Junior, το B-SUV που θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε στο περίπτερο της ιταλικής εταιρείας.

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρικό SUV της Ford με 600 χλμ. αυτονομία – Τώρα με 2,99% επιτόκιο και 8ετή εγγύηση

H νέα Alfa Romeo Junior είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις, μία υβριδική και μία αμιγώς ηλεκτρική. Η πρώτη φέρει σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν αποδοτικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λτ. με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας και λειτουργία στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Η ισχύς του υβριδικού συστήματος αγγίζει τους 136 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 230 Nm από τις 1.500 σ.α.λ. Κάπως έτσι, η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 8,9 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα. Όσο για την κατανάλωση, η Alfa Romeo ανακοινώνει 5,2 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP.


Η ηλεκτρική έκδοση αποδίδει 156 ίππους έχει μέση αυτονομία που αγγίζει τα 410 χλμ. Η μπαταρία έχει μικτή χωρητικότητα 54 kWh και η μέγιστη ισχύς φόρτισης που υποστηρίζει στο συνεχές ρεύμα (DC) είναι τα 100 kW, ενώ στο εναλλασσόμενο τα 11 kW.

Οι τιμές στην Ελλάδα
Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε το ενημερωμένο τιμοκατάλογο του μοντέλου. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών εκδόσεων δεν έχει συνυπολογιστεί το όφελος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” ύψους 9.000 ευρώ.

Auto Athina 2024
5 -13 Οκτωβρίου | Metropolitan expo
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.