Το Renault 4 E-Tech αποκαλύπτεται – Οι πρώτες φωτογραφίες

Λίγες ημέρες απέμειναν για την αποκάλυψη του νέου Renault 4 E-Tech Electric στο Σαλόνι του Παρισιού και οι Γάλλοι μας προϊδεάζουν δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault 4 E-Tech 2024 πρώτες φωτογραφίες

Το Renault 4 του 1961 αποτελεί ένα από τα best seller της γαλλικής εταιρείας, ενώ κατά την εμπορική του σταδιοδρομία έγινε status symbol. Ήταν το πρώτο οικογενειακό Renault με κινητήρα και κίνηση μπροστά, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα ένα εσωτερικό με εντελώς επίπεδο πάτωμα.

Διαβάστε επίσης: Υγραεριοκίνητο B-SUV με 21.950 ευρώ – 40% πιο οικονομικό από τη βενζίνη

Το Renault 4 ήταν το κατ’ εξοχήν ευρύχωρο και πολυχρηστικό αυτοκίνητο των Γάλλων για οδήγηση στην πόλη τις καθημερινές, αλλά και για τις εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ήταν ένα αυτοκίνητο ιδανικό για την εποχή του, που ταίριαζε σε μια διαρκώς εξελισσόμενη κοινωνία. Η επιτυχία του ήταν ακαριαία: έγινε το αυτοκίνητο που επέλεξαν οι οδηγοί σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η παραγωγή του Renault 4 ξεπέρασε συνολικά τα 8 εκατομμύρια αυτοκίνητα.


Το νέο Renault 4 E-Tech electric έρχεται για να συνεχίσει την παράδοση του προγόνου του ενώ, ακολουθώντας τον δρόμο εκείνου, είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής του: είναι αμιγώς ηλεκτρικό και θα φέρει τα περισσότερα από τα σχεδιαστικά στοιχεία που συνέβαλαν στην εμπορική επιτυχία του προκάτοχου μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το γαλλικό best seller στην κορυφαία του υβριδική έκδοση

Το νέο μικρό της Renault έχει μήκος 4,14 μέτρα και έρχεται να πλαισιώσει ιδανικά στο segment Β, το μήκους 3,92 μ. Renault 5 E-Tech. Χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα AmpR Small και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το πιο ευρύχωρο εσωτερικό στην κατηγορία του σύμφωνα με τους Γάλλους, ενώ θα παράγεται στη Maubeuge της Γαλλίας, και θα φτάσει στις αντιπροσωπείες το 2025.

Οι φωτογραφίες που έδωσε η Renault στη δημοσιότητα αποτελούν απόδειξη του σχεδιαστικού δεσμού του νέου “4” με τον πρόγονό του, αλλά μέσα από τη σύγχρονη σχεδιαστική ματιά της γαλλικής εταιρείας, με το μοντέλο να αποκαλύπτεται επίσημα στις 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Το Renault 4 E-Tech electric φέρει το σήμα κατατεθέν του προκατόχου του, που δεν είναι άλλο από τα τραπεζοειδή πίσω φινιστρίνια, ακριβώς πάνω από τους πίσω τροχούς -ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του αρχικού Renault 4.

Έχοντας κατά νου τα πλαστικά προστατευτικά που ξεχώριζαν στις πλευρές των μετέπειτα γενεών του 4L, τα πλαϊνά του Renault 4 E-Tech electric έχουν τρεις παράλληλες ‘ρίγες’, που μοιάζουν με οριζόντια εξογκώματα στο αμάξωμα.

Οι δεσμοί με το ένδοξο παρελθόν φανερώνονται και στη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων σε σχήμα “χαπιού” τριών τμημάτων. Εξακολουθούν να είναι κάθετα, αλλά είναι LED και ενσωματώνουν όλα τα στοιχεία της σύγχρονης αισθητικής της Renault.

Τέλος, σχεδιαστικές λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες καθώς θυμίζουν έντονα το σχήμα της οροφής του πρώτου Renault 4 είναι η αεροτομή στο πίσω άκρο της οροφής αλλά και η κλίση της πίσω πόρτας, η οποία καταλήγει σε ένα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, με το ηλεκτρικό μικρό να είναι διαθέσιμο και με υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.